Indiske havnearbejdere blokkerer forsendelse af våben til Israel

Havnearbejdernes fagforening, Water Transport Workers Federation of India der organiserer arbejderne i 11 indiske havne skriver på Twitter, at de ikke vil laste skibe med våben til Israel.

 

Indien: Nye angreb på medierne

Indisk militær og politi gennemførte tirsdag husransagninger i 50 journalisters, aktivisters og komikeres hjem over hele landet. Det skete med baggrund i hindudiktaturets anti-terrorlovgivning: Unlawful Activities Prevention Act. Diktaturets overgreb var primært rettet mod nyhedsmediet NewsClick. En artikel i New York Times i august havde knyttet NewsClick til US tech-mogulen Neville Roy Singham, som bladet samtidig hævdede drev propaganda for Kina.

USA: Forsøger under G20 topmødetat tvinge Indien til at bakke op om den forestående krig mod Kina

USA forsøgte under G20 topmødet at lokke Indien ind i dets anti-kinesiske alliance med løfter om økonomisk bistand, våben og teknologisk bistand. Terrorregimet i Washington har allerede NATO, Australien, New Zealand, Japan og Sydkorea på plads, men ønsker at få verdens folkerigeste land, Indien med i sammenslutningen af lande der forbereder krig mod Kina.

Indien: Før G20 topmødet lukkes de fattige inde i slumkvarterene

Indien er i disse dage vært for G20 topmødet. Hindudiktaturet ledet af bødlen Narendra Modi har for at forskåne de besøgende topledere besluttet at gemme New Delhis fattige af vejen. Regimet har brugt 1 mia. kr på "forskønnelse" af hovedstaten og har i 3 dage sat byen i undtagelsestilstand. Alle skoler, kontorer, arbejdspladser, forretninger og markeder har fået ordre til at holde lukket i 3 dage, og hovedstadens 32 mio. indbyggere har nærmest fået udgangsforbud.

BRICS: Optager 6 nye lande

Statsledere fra mere end 40 lande deltog i BRICS topmødet i Sydafrika. 6 af dem bliver nu formelt optaget i BRICS: Argentina, Ethiopien, Egypten, Iran, Saudi Arabien og De forenede arabiske Emirater (UAE). Koloniregimerne i nord med USA gjorde alt for at nedgøre topmødet, der repræsenterede halvdelen af jordens befolkning. Deltagerne har ikke nogen umiddelbar økonomisk fordel af at være med i BRICS, men det er et signal til koloniregimerne samlede i bl.a.

BRICS: Udvidelse af kredsen på topmøde i Sydafrika

BRICS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina, Sydafrika) holder i disse dage topmøde i Sydafrika. De repræsenterer halvdelen af jordens befolkning. BRICS er en modvægt til de vestlige koloniregimer, deres krige og økonomiske udplyndring af landene i syd. Det er ikke blot præsidenterne for de 5 økonomiske sværvægtere der deltager, men også snesevis af præsidenter fra andre lande i Afrika og Asien, der håber på at blive inviteret med i klubben. Sydafrika oplyser, at 40 andre lande har ønsket at blive optaget.

Indien: Modi diktaturet smider oppositionens leder ud af parlamentet

Modi diktaturets domstole kendte torsdag landets vigtigste oppositionsleder Rahul Gandhi skyldig i bagvaskelse mod Modi og idømte ham 2 års fængsel. Modis hindu-fascistiske BJP smed derefter Gandhi ud af parlamentet. Gandhis oldefar Jawaharlal Nehru var Indiens første premierminister og både hans bedstemor Indira og far Rajiv har været premierministre i landet. Modi regimet ryddede dermed dets værste politiske modstander af vejen.

Indien: Kerala, 35 mio. indbyggere, kun 4 døde af COVID-19

Overfor den danske regering der nu har næsten 600 COVID-19 døde på samvittigheden, har den indiske delstat Kerala 4 (FIRE), selv om staten er 7 gange større end Danmark. Årsagen er, at delstatens regering faktisk lyttede til WHO's anbefalinger allerede i januar, da epidemien begyndte at tage fart i Kina, mens den danske lod dørene stå åbne for Corona tilrejsende (danske turister).