US politikere råber på folkemord i Gaza

Kongrespolitikere i USA står i disse måneder på nakken af hinanden med den ene opfordring efter den anden til folkemord. Onsdag var det Andy Ogles der på TV erklærede: "We should kill them all". Han henviste til alle palæstinensere. Han er ikke den eneste. Ligesom hvide US politikere gennem historien har opfordret til udryddelse af alle indianere og udryddelse af alle afro-amerikanere, har de nu åbnet kloakken og ønsker folkemord på alle palæstinensere:

USA stemmer for fortsat folkemord i FN

USA nedlagde tirsdag veto i FN's Sikkerhedsråd mod våbenhvile i Gaza. 13 lande støttede Algeriets resolution, terrorstaten Storbritannien undlod at stemme, mens terrorstaten USA stemte for fortsat folkemord. Sikkerhedsrådet skulle have effektueret ICJ's midlertidige kendelse af 26. januar, så USA gav samtidig ICJ fingeren. Sagen går om nogle uger videre til Generalforsamlingen, der med overvældende flertal vil støtte våbenhvile.

Algeriets FN ambassadør Amar Bendjama anbefalede resolutionen med disse ord:

FN fordømmer USA's støtte til folkemordet i Gaza

FN's specialrapporteur for de de besatte områder, Francesca Albanese fordømte mandag USA for dets deltagelse i folkemordet. "Hvordan skulle man kunne tage USA's regerings bekymring for palæstinensernes sikkerhed i Gaza alvorlig, når den samme regering sender flere våben til Israel og blokkerer for en resolution om våbenhvile i Sikkerhedsrådet", skriver hun på Twitter.

USA gennemfører nye terrorangreb på Yemen

Ondskabens Imperium gennemførte søndag 5 nye luftangreb på Yemen. I ægte 1984 "double-speak" bliver krigshandlingerne italesat af imperiet som "selvforsvarsaktioner".

Under 2. Verdenskrig gennemførte Tyskland tilsvarende "selvforsvarsaktioner" i Norge, Danmark, Nederlandene, Belgien, Frankrig, Polen, Rusland osv.

USA vil stemme for folkemordets fortsættelse i FN

USA's FN ambassadør Linda Thomas-Greenfield meddelte søndag at Ondskabens Imperium vil nedlægge veto i FN's Sikkerhedsråd tirsdag, når en resolution om humanitær våbenhvile i Gaza udarbejdet af Algeriet kommer til afstemning. Resolutionsteksten fordømmer samtidig tvangsforflytningen af den palæstinensiske befolkning i Gaza og kræver øjeblikkelig og betingelsesløs løsladelse af alle gidsler - både Israels og de gidsler befrielsesbevægelsen i Gaza har taget.

Israel: Stopper leverancerne af mel til Gaza

Genocide Joe regimet i Washington oplyser, at Israel har indstillet leverancerne af mel til Gaza i strid med tidligere løfter. Mel til brød var stort set den eneste ernæringskilde terrorstaten lod passere.

Genocide Joe regimet har belønnet terrorstaten med yderligere 14 mia. US$ til fortsættelse af folkemordet.