Bernie Sanders: Israel bruger hungersnød som våben. Det er en krigsforbrydelse

 

USA: Sag mod Biden og Blinken for medskyld i folkemord

US menneskerettighedsorganisationen Center for Constitutional Rights lagde i november sag an mod USA's regering for meddelagtighed i folkemord. Sagen blev afvist ved en domstol i Californien i januar, fordi den som dommeren konstaterede var over hans niveau. CCR har nu besluttet at appellere afgørelsen til Ninth District Court of Appeals i San Francisco.

CCR har anlagt sagen på vegne af den palæstinensiske menneskerettighedsorganisation al Haq, Red Barnet og palæstinensere i Palæstina og USA. Sagen fokuserer på Genocide Joes og udengrisminister Bidens medskyld i Folkemord.

USA: Tusinder af demonstranter omringer det Hvide Hus

Tusinder af demonstranter omringede lørdag det Hvide Hus med et over 3km langt rødt banner som symbol på at terrorstaten og dets våbenleverandør USA har overskredet alle røde linier i Gaza. Senest med massakren lørdag på over 210 flygtninge i Nuseirat flygtningelejren. Terrorstaten henrettede de 210 for at hente 4 israelske gidsler ud. Terrorstaten kunne have fået alle ud, hvis den havde været villig til at indgå en aftale med Hamas, men terrorstaten ønsker ingen aftaler. Den ønsker at gennemføre Holocaust 2.0. Nu er den på FN's og resten af verdens sorte liste over terrorstater.

Iraq går til angreb på US virksomheder i protest mod dets deltagelse i folkemordet

Kentucky Fried Chicken, Lee’s Famous Recipe Chicken og Chili House er alle US fødevarekæder der de seneste dage er blevet udsat for voldelige angreb i Baghdad i protest mod gangsterstatens deltagelse i Israels folkemord. US forretningerne i Baghdad må nu have beskyttelse af det irakiske militær for at holde åbent. Også virksomheder som Caterpillar der leverer pansrede bulldozers til terrorstaten, PepsiCo og Procter & Gamble er blevet udsat for angreb.

Absurd teater omkring USA's "fredsforslag"

Med den formål at sabotere forhandlingerne i FN's Sikkerhedsråd fredag 31/5 fremlagde Genocide Joe et "fredsforslag" han sagde "var Israels". Efterfølgende har gangsterstaten kørt kanonerne i stilling og fået 16 andre lande, deriblandt Danmark, til at skrive under på, at Hamas skal acceptere forslaget.

Problemet er bare, at det slet ikke er Israels. Israel modsætter sig de-facto forslaget og erklærer det fortsætter krigen til Hamas er udslettet. Dvs. alle palæstinensere. Dvs. 5 milliarder af jordens befolkning der på gader og stræder erklærer sig som palæstinensere.

Bernie Sanders fordømmer republikanerne for at have inviteret krigsforbryderen Satanyahu til at tale Kongressen

Senator Bernie Sanders fordømte tirsdag leder af flertallet i Repræsentanternes Hus, Mike Johnson for at have inviteret krigsforbryderen Satanyahu til at tale i Kongressen. Sanders erklærede, at han bliver borte fra krigsforbryderens tale. Han benyttede samtidig lejligheden til at vise billeder af de udsultede palæstinensiske børn, der er ofre for Israels folkemord.