Israel: Terror mod palæstinensere på Vestbredden

Israelske terrorister fra den illegale bosættelse Homesh på Vestbred har den seneste uge gennemført utallige terroraktioner mod den palæstinensiske befolkning i landsbyen Burqa. Terroristerne støttes af soldater fra den israelske terrororganisation IDF. Formålet med terroren er at fjerne den palæstinensiske befolkning, så bosættelsen Homesh kan udvides. Huse og afgrøder brændes ned og jorden besættes. Terroristerne har desuden støtte fra den israelske regering, der eksproprierer palæstinensisk jord og giver den til bosætterne.

Palæstina: Undersøgelse afslører Israels massakre på palæstinensere i 1948

Da Israel i 1948 blev oprettet gennemførte regimet hundredevis af massakrer på palæstinensere og fordrev 7-800.000. I den palæstinensiske historie hedder det Nakhba. En af massakrene fandt sted i fiskerbyen Tantura nær Jaffa, hvor 1500 palæstinensere boede. Den britiske organisation Forensic Architecture har undersøgt billeder af området og gennemført interviews med overlevende palæstinensere og har lokaliseret massegravene efter 2-400 palæstinensere. Det israelske regime placerede efterfølgende en parkeringsplads oven på massegravene.

Israel: "Dræb araberne". "Brænd deres byer ned"

Tusinder af israelere marcherede torsdag gennem den gamle by i Jerusalem for at fejre erobringen af byen i landets angrebskrig i 1967. Det skete under slagordene: "Dræb araberne" og "Brænd deres byer ned". Imens horderne drog hærgende gennem byen, holdt det israelske politi palæstinenserne tilbage, så de ikke kunne komme ind i byen. Samtidig bombarderede horderne journalister med sten og flasker. Tre blev såret. Ved al-Aqsa moskeen angreb politiet palæstinenser lederen Fakhri Abu Diab, der var ved at blive interviewet af det israelske netmedie Ynet News.

FN: Israel behandler Palæstina som sin koloni

"Israel behandler de besatte områder som sine kolonier", erklærede FN's Specialrapporteur for menneskerettigheder i de besatte områder efter sin første rejse til Palæstina. Hun hedder Francesca Albanese, er advokat og specialist i menneskerettigheder. På en pressekonference i London udtalte hun: For mig er apartheid et symptom og en konsekvens for de territoriale ambitioner Israel har for de områder der er tilbage af det omringede Palæstina... Årsagen er kolonierne.

Israel: Har myrdet 20 journalister. Ikke en eneste morder er straffet

Den internationale komite til beskyttelse af journalister, CPJ, offentliggjorde tirsdag rapporten Deadly Pattern: 20 journalists died by Israeli military fire in 22 years. No one has been held accountable, der afslører, at Israel gennem de sidste 22 år har myrdet 20 journalister i Palæstina. Mordene er aldrig blevet efterforskede og de skyldige officerer og soldater er aldrig blevet sat på anklagebænken. Israelske soldater ved, at de straffrit kan henrette palæstinensere, og journalisater i Palæstina. Den 11.

Israel: Terrororganisationen IDF myrder 12 ved luftangreb mod i Gaza

Den israelske terrororganisation IDF henrettede natten til tirsdag 12 palæstinensere i Gaza, deriblandt 2 børn og 7 andre civile. Den israelske terrorminister Ben-Gvir erklærede: "Det var på tide". I dagene 5-7. august sidste år henrettede IDF 40 i Gaza. Israel har frem til i dag myrdet 124 palæstinensere i 2023. 20 israelere og andre udlændinge er i samme periode blevet myrdet af palæstinensere. USA kalder mordbølgen for "de-eskalation". Et udtryk for slyngelstatens terror mod Palæstina.

Israel: Udnævner selverklæret racist som generalkonsul i New York

Slyngelstaten udnævnte torsdag May Golan til posten som generalguvernør i New York. Hun har tidligere udtalt at hun var "stolt af at være racist". Udnævnelsen udløste chock og kritik fra en gruppe af Israels tidligere ambassadører, der betegnede hende som en splittende personlighed, der vil gøre mere skade end gavn for landet.

Israel: Sætter Mellemøsten i brand

Efter først at have angrebet Gaza og Libanon angreb Israel søndag også Syrien. Baggrunden er den korrupte premierminister Netanyahus forsøg på at underlægge sig domstolene, så de ikke længere graver i hans korruption. Dette har de sidste måneder udløst enorme demonstrationer i Israel vendt mod den korrupte regering. I starten af måneden erklærede fagbevægelsen generalstrejke. Som altid i sådanne krisesituationer igangsatte regeringen krig. I påsken angreb regimet al Aqsa moskeen i det besatte Østjerusalem.

Israel: Kampfly angriber Syrien

For 3. gang indenfor få dage angre israelske kampfly søndag Syrien. Der var tale om en afledningsmanøvre ifht. de fremskredne opløsningstendenser i den jødiske stat, hvor landets korrupte premierminister havde fået gennemført lovgivning, så han kunne udpege egne dommere til landets domstole. Slyngelstaten benyttede samtidig lejligheden til at henrette flere palæstinensere.

Israel: Opretter terrorkorps under "sikkerhedsministerens" kontrol

Premierminister Netanyahu indvilgede tirsdag i, at landets terrordømte "sikkerhedsminister" Itamar Ben-Gvir kan oprette en "Nationalgarde" under egen kontrol. Ben-Gvir vil sætte sin Nationalgarde ind mod palæstinenserne og de jødiske demonstranter, der de seneste 3 måneder har demonstreret mod landets omdannelse til et diktatur. Efter omfattende demonstrationer og en de-facto generalstrejke mandag blev Netanyahu tvunget til at love, at lovgivningen om regeringens udpegelse af dommere vil blive slækket.