Forfatters artikler

ICC agter at udstede arrestordrer mod Satanyahu og Gallant

På en pressekonference mandag sagde ICC's chefanklager Karim Khan, at domstolen agter at udstede arrestordrer mod terrorstatens premierminister Benjamin Satanyahu og krigsminister Yaov Gallant. Begrundelsen er, at de bærer det kriminelle ansvar for disse krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden:

Irans præsident og udenrigsminister døde i "helikoperstyrt"

Iran meddelte mandag, at landets præsident Ebrahim Raisi og udengrisminister Hossein Amirabdollahian døde i et helikopterstyrt søndag under rejse tilbage fra Azerbadjan. Styrtet fandt sted i pludselig tæt tåge i et bjergområde mellem Iran, Azerbadjan og Armenien. Styrtet er uopklaret, men det kan ikke undgås, at der rejses mistanke mod Israel og USA. Det er kun 1½ måned siden terrorstaten Israel bombede Irans konsulat i Damaskus for at fremprovokere krig med Iran.

Anti-zionister beskytter nødhjælpskonvoj

30 aktivister fra den anti-zionistiske jødiske græsrodsbevægelse Standing Together kørte lørdag som sikkerhed med en nødhjælpskonvoj fra Jordan til Gaza - gennem det israelsk besatte Vestbredden, hvor bosætter terrorister hærger sammen med terrorister fra ZOF.

Lørdagens konvoj bestod af 30 lastbiler, hvoraf 1 blev angrebet af terroristerne. For en uge siden angreb terrorister og ødelagde 7 lastbiler.

Ny israelsk massakre i gang på al Awda hospitalet i det centrale Gaza

Efter at have henrettet flere hundrede patienter, ansatte og flygtninge på al Ahli og al Nasser hospitalerne og begravet ofrene i massegrave har terrorstaten indledt en massakre på al Awda hospitalet i det nordlige Gaza. Terrorstatens kampvogne har omringet hospitalet og beskyder det. Ingen forsyninger får lov til at slippe igennem og MSF rapporterer lørdag, at al Awda ikke længere har drikkevand. Terrorstaten angreb også al Awda i december og januar.

 

USA: Studerende vender ryggen til Genocide Joe i protest mod hans deltagelse i folkemordet i Gaza

Genocide Joe havde søndag valgt at tale til de studerende på Morehouse College i Atlanta, Georgia. Gymnasiet er udelukkende for afroamerikanske mænd. De fleste studerende havde pyntet sig med Keffiyeh og andre palæstinensiske symboler og mange valgte at vende ryggen til folkemorder præsidenten, da han talte. Gymnasiets studentertaler DeAngelo Jeremiah Fletcher benyttede lejligheden til at kræve "øjeblikkelig og permanent våbenhvile i Gaza". Genocide Joe forstod ikke talen, tog tilbage til Washington og sendte flere bomber til folkemordet.