Forfatters artikler

Australien: Domstol: landet begik krigsforbrydelser i Afghanistan

Den australske kommandosoldat Ben Roberts-Smith rejste i 2018 sag mod 3 australske dagblade for bagvaskelse. Baggrunden var, at bladene havde skrevet om hans og de australske styrkers mord på civile i Afghanistan. Sagen gav bagslag, da retten i går afsagde kendelse i sagen og konstaterede, at dagbladene havde ret. Der eksisterer udførlige beviser for kommandosoldatens drab på civile i Afghanistan i 2009-12.

USA: Ondskabens imperium forbereder stjernekrig

I 1980'erne igangsatte USA's gale præsident Ronald Reagan et "stjernekrigs" projekt, der sigtede på at ødelægge satelitter med laservåben. Efter at have brugt snesevis af mia. US$ på projektet, blev det skrottet som urealistisk. Trump (2016-20) oprettede en ny gren i supermagtens krigsmaskine, US Space Command, der skulle være ansvarlig for krig i rummet. Biden (2020-) skruer nu op for bevillingerne til stjernekrig, der har til formål at sætte andre landes satelitter ud af spillet - både civile og militære. I forvejen har en stor del af de satelitter der sendes i kredsløb militære formål.

Israel: Terror mod palæstinensere på Vestbredden

Israelske terrorister fra den illegale bosættelse Homesh på Vestbred har den seneste uge gennemført utallige terroraktioner mod den palæstinensiske befolkning i landsbyen Burqa. Terroristerne støttes af soldater fra den israelske terrororganisation IDF. Formålet med terroren er at fjerne den palæstinensiske befolkning, så bosættelsen Homesh kan udvides. Huse og afgrøder brændes ned og jorden besættes. Terroristerne har desuden støtte fra den israelske regering, der eksproprierer palæstinensisk jord og giver den til bosætterne.

USA: Verdens største hangarskib til Norge til forberedelse af atomkrig mod Rusland

USA's største hangarskib Gerald R. Ford ankom onsdag til Oslo. Det er en del af en angrebsgruppe, der også består af 2 atom-undervandsbåde, 2 krydsere og en eskadre destroyere. Kommandanten for USA's 6. flåde, viceadmiral Thomas E. Ishee erklærede, at angrebsgruppen fortsætter op langs den norske kyst til Arktis for at gennemføre “freedom of navigation” operationer. En betegnelse der dækker over chikane af den internationale skibsfart.

USA: Betaler 80 mio. US$ i erstatning til ofre for politivold i 2020

Den 25. maj 2020 myrdede politiet i Minneapolis afroamerikaneren George Floyd. Det udløste omfattende demonstrationer i USA og i resten af verden mod den omfattende politivold i landet rettet mod ikke-hvide. Omkring 26 mio. deltog i demonstrationer og protester, der blev mødt med omfattende vold fra politiets side. 19 byer i USA har nu betalt 80 mio. US$ i erstatning til ofrene for politivolden. USA beskød de fredelige demonstranter med gummikugler, gav dem tæsk og druknede dem i tåregas og peberspray.

Tyskland: Gennemfører landsdækkende forfølgelse af klimaaktivister

170 tyske politifolk gennemførte onsdag morgen en landsdækkende aktion 15 steder i forbundsrepublikken. Målet var medlemme af klimabevægelsen Letzte Generation, som det tyske regime betegner som en kriminel organisation. Organisationen anklages for at gennemføre aktioner, hvor dens medlemmer limer sig selv fast til veje, broer og biler, samt hælder væsker over malerier på museer. I skyggen af NATO's krig mod Rusland har Tyskland som de øvrige europæiske lande opgivet sine målsætninger om CO2 reduktion.

Palæstina: Undersøgelse afslører Israels massakre på palæstinensere i 1948

Da Israel i 1948 blev oprettet gennemførte regimet hundredevis af massakrer på palæstinensere og fordrev 7-800.000. I den palæstinensiske historie hedder det Nakhba. En af massakrene fandt sted i fiskerbyen Tantura nær Jaffa, hvor 1500 palæstinensere boede. Den britiske organisation Forensic Architecture har undersøgt billeder af området og gennemført interviews med overlevende palæstinensere og har lokaliseret massegravene efter 2-400 palæstinensere. Det israelske regime placerede efterfølgende en parkeringsplads oven på massegravene.

USA: Dets krige har kostet 4,5 mio. mennesker livet siden 2001

En undersøgelse fra Cost of War Project ved Brown University i USA har påvist, at USA's krige siden 2001 har kostet 4,5 mio. mennesker livet. Supermagten og dens allierede koloniregimer lancerede på det tidspunkt "Krig mod terror", der i dets selvforståelse gav det ret til at føre krig overalt i verden mod "terror". Brown University har nu dokumenteret, at USA udløste sin egen terror mod verdens befolkninger.