Hollandsk topdiplomat siger op i protest mod Nederlandenes støtte til Israels folkemordfolkemord

Den nederlandske diplomat og vice-ambassadør Angelique Eijpe sagde i denne uge sin stilling i protest mod Nederlandenes støtte til Israels folkemord i Gaza. 1000 topembedsmænd i Europa og USA har skrevet under på et brev, der fordømmer deres landes støtte til Israels folkemord.

Børn dør nu i hungersnøden i det nordlige Gaza

De få fungerende hospitaler i det nordlige Gaza melder nu, at børn dør af sult som følge af den hungersnød terrorstaten Israel har påført Gaza. Nødhjælpsorganisationer tør ikke længere transportere nødhjælp til Nord, fordi konvojerne angribes af israelske ZOF terrorister og ikke længere beskyttes af palæstinensisk politi, fordi disse også beskydes af de israelske terrorister.

I Egypten venter 2000 lastbiler med nødhjælp ved Rafah grænseovergangen. Terrorstaten lader dem ikke komme ind.

DANMARK ER MEDSKYLDIG I ISRAELS FOLKEMORD I PALÆSTINA, MILITÆRT OG POLITISK

5. dag af FN's sag mod Israels ulovlige besættelse af Palæstina

På 5. dagen af ICJ's behandling af Israels ulovlige besættelse vidner følgende lande: Namibia, Norge, Oman, Pakistan, Indonesien, Qatar, Storbritannien, Slovenien, Sudan, Schweiz, Syrien, Tunesien.

Vestens terrorregimer har underkastet Den internationale Domstols behandling total censur. De har selv besættelse, krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden og folkemord i bagagen.

MSF: Israel har knust sundhedsvæsenet i Gaza og fører krig mod hele befolkningen

Direktøren for Læger uden Grænser (MSF), Chris Lockyear talte torsdag til FN's Sikkerhedsråd. Han dokumenterede, at terrorstaten systematisk har knust sundhedsvæsenet i Gaza:

Der er ikke noget sundhedsvæsen af betydning tilbage i Gaza. Israels militær har knust hospital efter hospital. Hvad der er tilbage er ingenting i lyset af det fortsatte blodbad.

Lockyear fortalte også, at det israelske militær havde angrebet en klart identificeret MSF bygning med kampvogne blot 2 dage tidligere og myrdet 2 MSF ansatte.

EU opfordrer til våbenhvile - og lader folkemordet fortsætte

26 EU udenrigsministre underskrev torsdag en fælles deklaration, der opfordrer til øjeblikkelig humanitær våbenhvile, men EU gør det samtidig klart, at Israel bare kan fortsætte folkemordet. Der er ingen konsekvenser, hvis opfordringen ikke følges, og landene fortsætter deres våbenleverancer til terrorstaten.