Gaza: Kina giver humanitær hjælp til UNRWA

Det statslige kinesiske TV, CCTV meddelte mandag at den kinesiske regering har besluttet at give katastrofebistand til FN's hjælpeorganisation for Palæstina, UNRWA. Formålet er at formindske den humanitære Israel har skabt i Gaza. Problemet er dog, at Israel ikke tillader nogen form for humanitær bistand at komme ind.

USA og EU har afbrudt enhver form for hjælp. Kina er åbenbart den eneste tilbageværende civiliserede stormagt. I modsætning til EU og USA har Kina endvidere opfordret til våbenhvile.

USA: Forsøger under G20 topmødetat tvinge Indien til at bakke op om den forestående krig mod Kina

USA forsøgte under G20 topmødet at lokke Indien ind i dets anti-kinesiske alliance med løfter om økonomisk bistand, våben og teknologisk bistand. Terrorregimet i Washington har allerede NATO, Australien, New Zealand, Japan og Sydkorea på plads, men ønsker at få verdens folkerigeste land, Indien med i sammenslutningen af lande der forbereder krig mod Kina.

Fiji: Advarer mod USA's og Kinas forsøg på at polarisere Stillehavsregionen

Statslederne for Papua New Guinea, Solomon Islands, Vanuatu, Fiji og New Caledonia mødes i disse daga i Vanuatu for at diskutere globale klimaforandringer og regional sikkerhedspolitik. De globale klimaforandringer som Vestens hundredeårige afbrænding af fossile brændstoffer har igangsat er i gang med at drukne flere nationer i Stillehavet pga. stigende vandstand. Men Vestens fokus med USA i spidsen er ikke klimaforandringer, men derimod bestræbelserne på at bevare deres verdensherredømme. Den største trussel mod dette er Kinas økonomiske vækst.

BRICS: Optager 6 nye lande

Statsledere fra mere end 40 lande deltog i BRICS topmødet i Sydafrika. 6 af dem bliver nu formelt optaget i BRICS: Argentina, Ethiopien, Egypten, Iran, Saudi Arabien og De forenede arabiske Emirater (UAE). Koloniregimerne i nord med USA gjorde alt for at nedgøre topmødet, der repræsenterede halvdelen af jordens befolkning. Deltagerne har ikke nogen umiddelbar økonomisk fordel af at være med i BRICS, men det er et signal til koloniregimerne samlede i bl.a.

BRICS: Udvidelse af kredsen på topmøde i Sydafrika

BRICS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina, Sydafrika) holder i disse dage topmøde i Sydafrika. De repræsenterer halvdelen af jordens befolkning. BRICS er en modvægt til de vestlige koloniregimer, deres krige og økonomiske udplyndring af landene i syd. Det er ikke blot præsidenterne for de 5 økonomiske sværvægtere der deltager, men også snesevis af præsidenter fra andre lande i Afrika og Asien, der håber på at blive inviteret med i klubben. Sydafrika oplyser, at 40 andre lande har ønsket at blive optaget.

USA, Sydkorea, Japan: Forberedelse af krig mod Kina

USA holdt i weekenden møde med sine vasalstater Japan og Sydkorea. Formålet var at inddrage dem i USA's krigsforberedelser mod Kina. De to østasiatiske lande er formelt selvstændige, men deres udenrigs- og sikkerhedspolitik bestemmes af USA. Sydkorea har de sidste hundrede år haft et anstrengt forhold til Japan, der i 1910-45 holdt den koreanske halvø besat og brugte den som koloni. Koreanerne blev sat til tvangsarbejde i japanske fabrikker, og kvinder blev sendt til Japan som sexslaver.

Japan: Forberedelse til krig mod Kina

Japans regering offentliggjorde 28/7 en hvidbog, der skal legitimere landets fordobling af krigsbudgettet. Japan er ikke en selvstændig stat. Dets udenrigs- og sikkerhedspolitik er siden 2. Verdenskrigs afslutning i 1945 blevet udformet af USA. Mens propagandaen i Japan hidtil alene har omtalt Nordkorea som "fjenden", er det nu Kina der er landets største "strategiske udfordring". Udover store våbenleverancer til Taiwan manøvrerer USA i disse måneder Japan og Sydkorea ind i inddæmningen af Kina.

USA: Krigen om Stillehavet. Krig mod Kina

USA har igangsat et enormt byggeprogram for krigsskibe. 56 nye krigsskibe er under bygning og yderligere 76 er planlagt. Flådens budget for 2024 er på over 250 mia. US$. Supermagtens politik overfor Kina er, at konkurrencen ikke bliver "venlig", men bliver med våbenmagt. Derfor træner USA allerede krig mod Kina. En general forudså allerede i januar, at krigen vil komme så tidligt som 2025.

USA's krigsindustri er allerede på overarbejde for at opbygge store lagre af våben - både til krigen mod Rusland og til krigen mod Kina.

USA: Krig mod Kina i 2025

General Mike Minihan fra US Air Mobility Command (AMC) vurderede torsdag, at USA i 2025 vil gå i krig med Kina. Den krigsgale general offentliggjorde samtidig en 9 punkts plan som forberedelse til krigen. USA er ikke længere verdens stærkeste økonomi, men er overhalet af Kina. Men USA er fortsat stærkest militært, og vil ikke acceptere, at 5% af klodens befolkning (USA) ikke skal regere over resten. Derfor de stadig klarere trusler om krig. Supermagten sendte i 2022 for første gang formanden for kongressen, Nancy Pelosi til Taiwan på statsbesøg, som provokation af Kina.