Palæstinademonstrationer i Paris og London druknes i vold af myndighederne

Politiet i London og Paris drukner lørdag palæstinademonstrationer i vold.

Anderledes i den civiliserede verden. Indonesiens nyvalgte præsident Prabowo Subianto erklærede lørdag, at landet er villig til at sende en fredsbevarende styrke til Gaza for at sikre freden.

Israel og dets støtter i koloniregimerne i Europa og USA ønsker dog ikke fred, men ønsker at føre folkemordet i Palæstina til ende: Holocaust 2.0

Terrorstater angriber Yemen

Terrorstaterne Storbritannien og USA angreb natten til fredag Yemen. Angrebet kostede mindst 15 civile livet. Yemen meddelte senere fredag, at de som gengældelse havde angrebet hangarskibet Eisenhower med missiler.

Yemen er et af de få lande der forsøger at standse terrorstaten Israels folkemord i Palæstina gennem flådeblokade mod terrorstatens skibe.

Storbritanniens ledende politikere meldt til politiet for medvirken til folkemord

International Centre of Justice for Palestinians (ICJP) meddelte torsdag, at det den 17. maj afleverede en liste til Scotland Yard med navnene på 22 ledende politikere, deraf 5 ministre for medskyld i folkemordet. Politiet bekræfter, at dets eksperter analyserer anklagerne. Koloniregimet i Storbritannien er sammen med USA og Tyskland de mest entusiastiske støtter og deltagere i folkemordet.

 

Det er slut med straffriheden for krigsforbryderne i Israel

Terrorstaten har siden 1948 ignoreret alle internationale konventioner, og er indtil 20. maj sluppet afsted med det, fordi den blev beskyttet af USA og dets vestlige medløbere. Det er slut med ICC's beslutning mandag om at udstede arrestordrer mod Israels diktator og krigsminister. Beslutningen medfører, at de 2 ikke vil kunne rejse i størstedelen af verdens lande. ICC's medlemslande er med deres underskrift af Rom statutten juridisk forpligtiget til at arrestere dem, hvis de skulle dukke op. Ganske få lande er ikke med i ICC: Israel, USA, Rusland, Kina.

Storbritannien: Stort flertal for øjeblikkelig våbenhvile og våbenblokade af Israel

Den britiske konservative regering har siden 7. oktober bakket 100% op om terrorstatens folkemord i Palæstina og fortsætter med at forsyne terrorstaten med våben. Som udengrisminister Cameron formulerede for få dage siden: et stop for våbenleverancerne ville være "støtte til Hamas".

Belgien fordømmer Israels, USA's, Storbritanniens og Frankrigs trusler mod og intimidering af ICC

 

USA, Israel, Storbritannien og Frankrig truer den Internationale Krigsforbryderdomstol ICC

Krigsforbryderne i Israel bliver stadig mere desperate over de arrestordrer mod dem der er på vej gennem ICC. Sammen med USA, Storbritannien og Frankrig lægger de derfor et voldsomt pres på domstolen, for at få begravet arrestordrerne. Nu svarer domstolen igen. Den skriver fredag på Twitter, at den vil tage skridt mod de der "truer med gengældelse" eller forsøger at "hindre eller true" domstolens ansatte. Domstolen slår fast, at trusler mod domstolen eller dens ansatte kan "udgøre et overgreb mod udmålingen af retfærdighed, som omtalt i §70 i Romstatutten", der er ICC's grundlag.

Globale studenterprotester mod folkemordet

Studenterprotesterne mod folkemordet i Palæstina spreder sig nu til resten af verden. Protesterne er i gang på 20 universiteter i USA og også universiteter i Australien, Storbritannien og Frankrig (herunder) har sluttet sig til. Trods de vestlige regimers undertrykkelse af nyhedsstrømmen fra Palæstina har den endnu ikke indført total censur.

Storbritannien: Palæstinas ambassadør og Jeremy Corbyn går i spidsen for demo mod folkemordet

Palæstinas ambassadør i Storbritannien, Husam Zomlot, og den tidligere leder for arbejderpartiet, Jeremy Corbyn gik lørdag i spidsen for en demonstration i London med krav om stop for folkemordet. Begge landets store konservative zionistiske partier, Konservative og Labour støtter i dag folkemordet.