Israel angriber Syrien

Terrorstaten angreb natten til torsdag Syrien. Det syriske nyhedsbureau SANA meddeler, at landets luftforsvar nedskød en antal israelske raketter rettet mod Damaskus. Terrorstaten tør ikke længere overflyve Syrien, fordi landets luftforsvar er for effektivt. Terrorstaten flyver i stedet ind i libanesisk luftrum og affyrer deres raketter derfra. Det var et sådant angreb på Irans konsulat i Damaskus 1. april, der udløste Irans første luftangreb på Israel nogen sinde som gengældelse, efter at USA og Storbritannien i Sikkerhedsrådet havde blokkeret for fordømmelse af terrorstatens angreb.

FN's Sikkerhedsråd: Skarp fordømmelse af Israels angreb på Iran

FN's Sikkerhedsråd behandlede tirsdag aften Israels terrorangreb på Irans konsulat i Damaskus mandag. Ruslands FN ambassadør Vasily Nebenzia sagde, at hans land havde indkaldt til mødet i rådet på baggrund af "Israels konstante bombe- og missilangreb på forskellige mål i Syrien, og på baggrund af det enorme antal dræbte forårsaget af Israels krig mod Gaza".

Israel terrorbomber Irans konsulat i Damaskus

Terrorstaten gennemførte mandag et flyangreb mod Irans konsulat i Damaskus. Et ukendt antal diplomater og ansatte er dræbt. Angrebet ligger i forlængelse af terrorstatens forsøg på at eskalere krigene og fjerne fokus fra dets folkemord i Gaza. Terrorstaten har gennem de seneste 20 år gennemført hundredevis af angreb på videnskabsmænd i Iran og på dets officerer i Libanon og Syrien. Den ved godt, at Iran ikke kan slå igen, fordi det øjeblikkeligt ville udløse gengældelse fra USA's side. Israels terrorangreb er derfor gratis.

Israel angriber Syrien. Mindst 2 dræbt

Terrorstatens kampfly angreb onsdag formiddag Damaskus. Angrebet var rettet mod 4. sal i en 10 etagers bygning.

Terrorstaten har de sidste 20 år gennemført over 1000 flyangreb på Syrien. Syrien har opgivet at indbringe terrorstaten for Sikkerhedsrådet, for USA nedlægger automatisk veto mod enhver kritik af Israel.

Israel angriber Syrien

Terrorstaten gennemførte natten til onsdag et luftangreb på Homs i Syrien. Den har de sidste 10 år gennemført omkring tusind luftangreb på Syrien. Pga. landets luftforsvar tør den ikke længere overflyve Syriens luftrum, så angrebet blev udført fra libanesisk luftrum. Terrorstaten anerkender ingen stater i Mellemøsten, endsige deres suverænitet.

USA fordømt i FN's Sikkerhedsråd

USA blev mandag fordømt af de fleste lande med sæde i FN's Sikkerhedsråd. Det var Rusland der havde indkaldt rådet efter USA's angreb på Syrien og Iraq i fredags. Rusland konstaterede at USA's angreb var i strid med international lov og udgjorde en drastisk eskalation af den allerede sikkerhedsmæssige situation i regionen. Kinas FN ambassadør Zhang Jun konstaterede, at USA "krænker Syriens og Iraqs territoriale integritet, selvstændighed og overherredømme" ved dets angreb på de to lande.