Iran truer Israel med total krig

Den iranske mission ved FN truede fredag Israel med total krig, hvis terrorstaten gør alvor af sine planer og invaderer Libanon. Iran truede med at lade alle allierede i Mellemøsten træde ind i krigen mod terrorstaten, hvis den fortsætter sin aggression. Muligvis vil Iran også selv træde ind.

Israel, USA og EU planlægger i disse uger invasion af Libanon. Kolonistaterne trækker deres statsborgere ud af Libanon som forberedelse til krigen, der vil blive totalt ødelæggende for både Israel og Libanon.

Irans præsident og udenrigsminister døde i "helikoperstyrt"

Iran meddelte mandag, at landets præsident Ebrahim Raisi og udengrisminister Hossein Amirabdollahian døde i et helikopterstyrt søndag under rejse tilbage fra Azerbadjan. Styrtet fandt sted i pludselig tæt tåge i et bjergområde mellem Iran, Azerbadjan og Armenien. Styrtet er uopklaret, men det kan ikke undgås, at der rejses mistanke mod Israel og USA. Det er kun 1½ måned siden terrorstaten Israel bombede Irans konsulat i Damaskus for at fremprovokere krig med Iran.

Iran advarer Israel: angriber i vores atomanlæg, angriber vi jeres

Mens vi venter på et nyt israelsk angreb på Iran advarer Iran om, at hvis Israel angriber Irans atomanlæg - hvilket sikkert vil ske - angriber Iran Israels atomanlæg. Terrorstaten råder over mindst 100 atombomber. Iran har 0. Israel har et stort anlæg i Dimona i det sydlige besatte Palæstina, hvor uran og plutonium oparbejdes til atomvåben. Krigen vil lynhurtigt eskalere til en atomkrig, hvor den ene part har atomvåben.

25 års israelsk krig mod Iran

I 25 år har terrorstaten forsøgt at fremprovokere krig med Iran. Det sidste tilbageværende land, der ikke er købt af USA. Et efter et er de øvrige fjernet: Egypten (1978), Jordan (2000), Iraq (2003), Syrien (2011). Israel har gennemført et utal af cyberangreb, hvoraf angrebet med Stuxnet virussen var det mest avancerede. Det har gennemført droneangreb og henrettet et utal af iranske videnskabsmænd. Iran reagerede ikke før 13. april da det gennemførte et gengældelsesangreb på Israel rettet mod militære anlæg. Det var udløst af Israels bombning af Irans konsulat i Damaskus 1.

Vejen til 3. Verdenskrig går over Mellemøsten

I 25 år har Israel arbejdet intens på at fremprovokere krig med Iran. Nu er den forestående. Terrorstaten har gennem sin allierede ISIS gennemført et utal af væbnede aktioner i Iran og har henrettet snesevis af iranske videnskabsmænd. Trods 25 års provokationer har Iran undladt at svare igen - indtil terrorstatens direkte angreb på det iranske konsulat i Damaskus. Det udløste det iranske gengældelsesangreb 13. april. Siden har USA's og Europas politiske ledere stået i kø med fordømmelser af Iran for "eskalering af konflikten" og indførelse af sanktioner.

FN: Israel overtrådte international lov da det 1. april angreb Iran

FN eksperter ved organisationens Menneskerettighedsråd slår fast, at de israelske officerer og politikere der var involveret i angrebet på Irans konsulat i Damaskus 1. april begik forbrydelser forbudt af den Internationale Counterterrorisme traktat fra 1971: "Alle lande har forbud mod vilkårligt at fratage andre mennesker deres liv under udenlandske militære operationer", slår eksperterne fast. "Drab i fremmed område er vilkårlige, og er ikke tilladte under international lov. Israel overtrådte traktatens artikel 2(4).

Irans gengældelsesangreb på Israel behandlet i Sikkerhedsrådet

FN's Sikkerhedsråd behandlede søndag Irans gengældelsesangreb på Israel. Det var Israel der havde bragt sagen for rådet. Israel er strategisk lammet efter angrebet og ønsker sanktioner mod Iran. Det kommer ikke til at ske. Kina konstaterede på mødet, at Israels angreb på Irans ambassade i Damaskus var af en usædvanlig ondsindet karakter og opfordrede samtidig Israel til at overholde Sikkerhedsrådets resolution fra marts om øjeblikkelig våbenhvile.

Tyskland og USA baner vejen for Israels krig mod Iran

Mens terrorstaten selv gennemfører øvelser med angreb på Iran er Tyskland og USA sendt i byen for at bane propagandavejen. Den tyske udenrigsminister ringede torsdag til sin iranske kollega med opfordring til "ikke at eskalere konflikten i Mellemøsten". USA har de seneste dage lagt pres på golfstaterne for at få dem til at sende samme signal til Iran. I terrorstaternes narrativ er det Iran der er aggressor. I den virkelige verden er det Israel der i grov overtrædelse af international lov for 10 dage siden angreb Irans ambassade i Damaskus.

Israel forbereder krig mod Iran

Terrorstatens hærs radiostation, GLZ rapporterer torsdag, at terrorstaten har gennemført øvelser sammen med Cyperns luftvåben om flyangreb på Iran. Det kommer efter at terrorstaten for 2 uger bombede Irans konsulat i Damaskus og dræbte 12. Terrorstaten fik efterfølgende grønt lys til terroraktionerne, da USA, Storbritannien og Frankrig i FN's Sikkerhedsråd nedlagde veto mod fordømmelse af terrorangrebet. Slyngelstaten er beskyttet af de vestlige koloniregimer og gennemfører derfor rutinemæssigt angreb på sine nabolande uden at blive sanktioneret.