1 million demonstrerer i Yemen i protest mod Israels, USA's og EU's folkemord i Gaza

USA: Nye angreb på Yemen

Terrorstaten USA gennemførte natten mellem torsdag og fredag nye luftangreb på Yemen. Det er en del af de daglige angreb Ondskabens Imperium gennemfører. Den har overtaget terrorstaten Israels retorik og kalder de blodige angreb "Selvforsvarsaktioner". Resten af verden kalder det ved dets rette navn: Statsterror.

USA gennemfører nye terrorangreb på Yemen

Ondskabens Imperium gennemførte søndag 5 nye luftangreb på Yemen. I ægte 1984 "double-speak" bliver krigshandlingerne italesat af imperiet som "selvforsvarsaktioner".

Under 2. Verdenskrig gennemførte Tyskland tilsvarende "selvforsvarsaktioner" i Norge, Danmark, Nederlandene, Belgien, Frankrig, Polen, Rusland osv.

Terrorstater angriber Yemen og eskalerer krigene i Mellemøsten

Terrorstaterne USA og Storbritannien gennemførte lørdag aften 48 luftangreb på Yemen. Tabstallene er endnu ukendte.

Rusland meddelte, at det indkalder FN's Sikkerhedsråd på baggrund af USA's terrorangreb på Iraq og Syrien fredag.

Israels, USA's og EU's folkemord i Palæstina samt USA's terrorvirksomhed i det Røde Hav har ført til stigende fragtpriser for varer mellem Østasien og Europa, da skibe skal syd om Afrika. Det berører ikke USA, da Ondskabens Imperium får sendt sine varer over Stillehavet.

Yemen tvinger Mærsk skibe til at vende om

Angreb fra Yemen på 2 Mærsk skibe under eskorte af krigsskibe fra Ondskabens Imperium USA og under US flag førte onsdag til, at skibene måtte vende om i det Røde Hav og sejle syd om Afrika.

Yemen angriber skibe til og fra Israel og under israelsk flag siden oktober i solidaritet med det palæstinensiske folk, der udsættes for folkemord af Israel, USA og EU. Efter USA har indledt krig mod Yemen, angriber Yemen også skibe under US flag.