Libanon giver ICC fuld jurisdiktion over de krigsforbrydelser Israel begår i landet

Libanon gav lørdag den internationale krigsforbryderdomstol ICC fuld jurisdiktion over de krigsforbrydelser Israel har begået siden oktober 2023. Terrorstaten har siden oktober henrettet 70 civile i Libanon: journalister, nødhjælpsarbejdere, kvinder og børn.

ICC kan derfor gennemføre undersøgelser i Libanon og rejse tiltale mod de ansvarlige terrorister i Israel.

FN fordømmer Israel for angreb på UNIFIL i Libanon

FN's generalsekretær Antonio Guterres fordømte lørdag angreb på en UNIFIL bil i det sydlige Libanon, der sårede 4 FN ansatte. UNIFIL er FN's fredsbevarende styrke, der skal mindske spændingerne mellem Israel og Libanon. Israel benægter angrebet, som det i starten benægtede angrebet på en bil med journalister i oktober. Terrorstaten arbejder i disse dage på en eskalering af krigene mod Libanon og Syrien og gennemfører dagligt luftangreb dybt ind i begge lande.

Israel optrapper krigen mod Libanon som optakt til invasion

Israel gennemførte mandag luftangreb i Baalbek dalen, 100km inde i Libanon. Hezbollah svarede igen med Katusha raketter mod terrorstatens militære anlæg i det nordlige Israel (Palæstina). Nazisterne i terrorstatens diktatur har i flere måneder truet med optrapning af krigen mod Libanon, invasion af landet, og de har truet med jævne hovedstaden Beirut med jorden, som de har jævnet Gaza med jorden.

Libanon: Indklager Israel for Sikkerhedsrådet

Libanon har fredag indklaget Israel for FN's Sikkerhedsråd, efter terrorstaten torsdag gennemførte flyangreb dybt inde i Libanon, der kostede 13 mennesker livet. Deraf de 10 civile.

Mens Hezbollah målrettet angriber terrorstatens militær, angriber terrorstaten målrettet civilbefolkningen.

Indbringelsen af terrorbombardementerne får ingen effekt. USA nedlægger veto mod enhver kritik af Israel. Terrorstaten har lært for årtier siden, at den straffrit systematisk kan bryde alle regler, der tidligere gjaldt for resten af verdenssamfundet.

Israel: Truer med terrorbombardementer af Libanon

Major Tomer Bar truede torsdag med terrorbombardementer af hundredevis af mål i Libanon. Terrorstaten har tidligere truet med at jævne Libanons hovedstad Beirut, som terrorstaten har jævnet Gaza med jorden.

Sidst terrorstaten invaderede Libanon i 2006 måtte den efter 1 måned trække sig ud efter hundredevis af militære tab. Der var tale om et strategisk nederlag for terrorstaten og dens støtter i USA og Europa.

Terrorstaten ønsker at bruge krig mod Libanon som afledning for det igangværende folkemord i Gaza. Og for at Satanyahu fortsat kan klamre sig til magten.

Resultatet af 75 års fejlslagen US/Europa politik i Mellemøsten

Krig i:

  • Libanon
  • Syrien
  • Iraq
  • Yemen
  • Palæstina
  • Israel

Krigene har foreløbigt varet i 75 år.

Den kommer til at fortsætte i 1000 år til den dag, hvor USA og Europa sætter grænser for Israels aggressive krigspolitik.

Det er en politisk konflikt, der IKKE kan løses militært.