Indonesien: Titusinder demonstrerer foran USA's ambassade i protest mod dets folkemord i Gaza

Titusinder demonstrerede søndag foran USA's ambassade i Jakarta med krav om stop for USA's og Israels folkemord i Gaza og på Vestbredden. Indonesien har ikke diplomatiske forbindelser med terrorstaten.

Der er planlagt nye demonstrationer med krav om stop for folkemordet søndag i bl.a. Tunesien, Belgien, Tyskland og Østrig. USA, Israel og USA er totalt isolerede ifht. resten af verden pga. deres gennemførelse af folkemordet.

Israel: De sidste timer af belejringen af det indonesiske hospital i Gaza

Den indonesiske sundhedsarbejder Fikri Rofiul Haq beretter om terrorstatens belejring af det Indonesiske hospital i Gaza. Han fortæller hvordan 3 israelske kampvogne fra en afstand af 50m beskød hospitalet og langsomt lagde det i grus. Terrorstatens soldater satte ild til hospitalets generator, så det ikke længere kunne forsynes med el. Mandag, tirsdag og onsdag tvang terroristerne hospitalets ansatte, patienter og flygtninge til evakuering, som Internationalt Røde Kors stod for.

Indonesien: Holland undskylder for krigsforbrydelser begået i 1945-49

Holland begik systematiske krigsforbrydelser i 1945-49 i et desperat forsøg på at bevare Indonesien som hollandsk koloni. 100.000 indonesere blev dræbt ved målrettede mord eller massehenrettelser, tortur og voldtægt var udbredt. Det fastslår en forskningsrapport, der gennem 4 år har studeret de sidste 4 år af det hollandske koloniregime.

Indonesien: Storbritannien planlagde folkemordet i 1965

Netop offentliggjorte dokumenter i Storbritannien afslører, at landet spillede en central rolle i organiseringen af folkemordet i Indonesien i 1965-66, der kostede mellem ½ og 3 millioner livet. Storbritannien havde i starten af 1960'erne planlagt "afkoloniseringen" af den malayiske føderation, men Indonesien der 15 år tidligere havde tilkæmpet sig selvstændighed havde været skarp modstander af denne proces, og havde lejlighedsvis sendt sine soldater ind over grænsen til Malaya.

Indonesien: Lejemord på journalister

Myndighederne i Indonesien arresterede lørdag Wibharry Padmoasmolo, der er direktør for en palmeolievirksomhed på et nordlige Sumatra. Han havde betalt 3000$ til 4 mænd for at få likvideret journalisterne Maraden Sianipar og Maratua Siregar. De to journalister havde skrevet om konflikten mellem lokale og palmeolievirksomheden. Alene i 2019 har der indtil dato været over 20 mord på journalister i Indonesien. De fleste opklares aldrig. Journalister Uden Grænsen rangerer Indonesien på 124 pladsen ud af 180 hvad angår pressefrihed.