EU, USA: Dobbeltmoral i spørgsmålet om Ukraine og Palæstina

Hvad er forskellen mellem Ukraine og Palæstina? Begge lande er angrebet af udefrakommende styrker. Rusland har angrebet Ukraine. Israel har siden dets oprettelse i 1948 angrebet og besat stadig større dele af Palæstina. EU og USA støtter i Ukraine ofret for aggression, men støtter i Palæstina aggressoren Israel økonomisk, militært og politisk.

Resten af verden støtter Palæstinas ret til fred og selvstændighed. Vejen er ikke gennem krig som Vesten anfører, men forhandling og fred.

Canada: Parlamentet hylder nazistisk krigsforbryder

Den 22. september besøgte Ukraines præsident Zelensky, hvor han fik en heltemodtagelse i parlamentet. Efter Zelenskys tale, sagde parlamentets formand, Anthony Rota:

We have here in the chamber today … a Ukrainian Canadian war veteran from the Second World War who fought for Ukrainian independence against the Russians, and continues to support the troops today, even at his age of 98,

NATO: Forbereder 3. Verdenskrig

NATO gennemfører i næste uge "Air Defender 23" krigsøvelsen, der skal træne 3. Verdenskrig mod Rusland. I øvelsen deltager 250 fly, deriblandt F-35 jagerfly og B-1 strategiske bombefly samt 10.000 mand. Rusland har på forhånd advaret krigsalliancen mod, at ethvert angreb på Rusland vil blive besvaret med alle midler - herunder også atomare.

Tyskland: 80 år efter Hitler ruller tyske tanks atter frem mod Rusland

Nazi Tyskland indledte i 1941 sin angrebskrig mod Rusland. 80 år senere ruller tyske tanks atter frem mod Rusland. Som i 1941 sker det med støtte fra USA og Storbritannien. Leverancerne er en del af den fortsatte glidebane mod atomkrig mod Rusland, NATO indledte allerede i midten af 1990'erne. Efter Ruslands angreb på Ukraine i 2022 afviste NATO i første gang at levere missilsystemer til regimet i Ukraine. De blev leveret. NATO afviste at levere langtrækkende artilleri. Det blev leveret. NATO afviste at levere kampvogne. De bliver nu leveret.

Ukraine: Fuck Off Elon Musk

Elon Musks stillede i starten af marts satellitbåren internet til rådighed for Ukraine. Det kom til at spille en helt afgørende rolle, også for det ukrainske militærs interne kommunikation. Men i starten af oktober opdagede Musk, at USA med syvmileskridt var ved at udvikle konklikten til en global atomkrig. Efter en atomkrig ville der ikke længere være kunder til Musks Tesla biler, og eftersom INGEN politikere var interesseret i en fredelig løsning på konflikten, påtog Musk sig selv denne rolle og fremsatte et forslag til løsning på konflikten. Det faldt ikke i god jord i Ukraine.

USA: Truer verden med atomar udslettelse

USA's præsident Biden truede torsdag i en tale til billionær støtter af det "Demokratiske Parti" med atomar udslettelse af verden, hvis Rusland anvender taktiske atomvåben i Ukraine. Det var et vink til billionærene om at gøre deres beskyttelsesrum klar. USA's regering bestilte endvidere 100 mio. "piller mod strålesyge". USA har siden Ruslands invasion af Ukraine i februar gradvist sendt stadig mere offensive våben til landet, trods Ruslands advarsler om, at hvis Ruslands føler sin eksistens truet, vil det svare igen med taktiske atomvåben mod Ukraine.

Fødevarekrise: 453 mia. US$ i profit til energi- og fødevarekoncerner de sidste 2 år

Mens verden vånder sig over de hastigt stigende priser på energi og fødevarer, konstaterer det britiske Oxfam, at ejerne af verdens største energi- og fødevarekoncerner de sidste 2 år har scoret 453 mia. US$ i profit. Siden Ruslands angreb på Ukraine er disse selskabers løbende profitter fordoblet, så beløbet på 453 mia. US$ vil blive endnu større fremover. Samtidig med gigantprofitterne er en stor del af verdens befolkning kastet ud i dyb fattigdom.

USA og G7 har anklaget Rusland for at have forårsaget krisen ved bl.a. at hindre ukrainsk fødevareeksport. Det er løgn:

Brasilien: Ukraine, EU og USA bære lige så stort ansvar for krigen som Rusland

Brasiliens tidligere præsident Lula da Silva udtrykte torsdag holdningen i de fleste af (ikke-vestlige) verdens lande da han erklærede, at Ukraine, EU og USA bærer et lige så stort ansvar for krigen i Ukraine som Rusland. I et interview med Time fortsatte han: "Det er uansvarligt af Vesten at hædre Zelensky frem for at støtte fredsforhandlinger". "Hvis Ukraine, EU og USA i januar havde erklæret, at Ukraine ikke ville søge optagelse i NATO ville der slet ikke have været nogen krig", fortsatte han.

USA: Målet med krigen i Ukraine er at svække Rusland

USA har fået et nyt mål med krigen i Ukraine. USA's krigsminister Lloyd Austin erklærede mandag, at målet for USA ikke blot er at forsvare Ukraines suverænitet, men også at svække Rusland: "Vi ønsker at se et så svækket Rusland, at det ikke er i stand til at gøre ting som invasionen af Ukraine. Rusland skal ikke være i stand til hurtigt at erstatte de styrker og udstyr de har mistet i Ukraine".