Tyskland: 80 år efter Hitler ruller tyske tanks atter frem mod Rusland

Nazi Tyskland indledte i 1941 sin angrebskrig mod Rusland. 80 år senere ruller tyske tanks atter frem mod Rusland. Som i 1941 sker det med støtte fra USA og Storbritannien. Leverancerne er en del af den fortsatte glidebane mod atomkrig mod Rusland, NATO indledte allerede i midten af 1990'erne. Efter Ruslands angreb på Ukraine i 2022 afviste NATO i første gang at levere missilsystemer til regimet i Ukraine. De blev leveret. NATO afviste at levere langtrækkende artilleri. Det blev leveret. NATO afviste at levere kampvogne. De bliver nu leveret.

Ukraine: Fuck Off Elon Musk

Elon Musks stillede i starten af marts satellitbåren internet til rådighed for Ukraine. Det kom til at spille en helt afgørende rolle, også for det ukrainske militærs interne kommunikation. Men i starten af oktober opdagede Musk, at USA med syvmileskridt var ved at udvikle konklikten til en global atomkrig. Efter en atomkrig ville der ikke længere være kunder til Musks Tesla biler, og eftersom INGEN politikere var interesseret i en fredelig løsning på konflikten, påtog Musk sig selv denne rolle og fremsatte et forslag til løsning på konflikten. Det faldt ikke i god jord i Ukraine.

USA: Truer verden med atomar udslettelse

USA's præsident Biden truede torsdag i en tale til billionær støtter af det "Demokratiske Parti" med atomar udslettelse af verden, hvis Rusland anvender taktiske atomvåben i Ukraine. Det var et vink til billionærene om at gøre deres beskyttelsesrum klar. USA's regering bestilte endvidere 100 mio. "piller mod strålesyge". USA har siden Ruslands invasion af Ukraine i februar gradvist sendt stadig mere offensive våben til landet, trods Ruslands advarsler om, at hvis Ruslands føler sin eksistens truet, vil det svare igen med taktiske atomvåben mod Ukraine.

Fødevarekrise: 453 mia. US$ i profit til energi- og fødevarekoncerner de sidste 2 år

Mens verden vånder sig over de hastigt stigende priser på energi og fødevarer, konstaterer det britiske Oxfam, at ejerne af verdens største energi- og fødevarekoncerner de sidste 2 år har scoret 453 mia. US$ i profit. Siden Ruslands angreb på Ukraine er disse selskabers løbende profitter fordoblet, så beløbet på 453 mia. US$ vil blive endnu større fremover. Samtidig med gigantprofitterne er en stor del af verdens befolkning kastet ud i dyb fattigdom.

USA og G7 har anklaget Rusland for at have forårsaget krisen ved bl.a. at hindre ukrainsk fødevareeksport. Det er løgn:

Brasilien: Ukraine, EU og USA bære lige så stort ansvar for krigen som Rusland

Brasiliens tidligere præsident Lula da Silva udtrykte torsdag holdningen i de fleste af (ikke-vestlige) verdens lande da han erklærede, at Ukraine, EU og USA bærer et lige så stort ansvar for krigen i Ukraine som Rusland. I et interview med Time fortsatte han: "Det er uansvarligt af Vesten at hædre Zelensky frem for at støtte fredsforhandlinger". "Hvis Ukraine, EU og USA i januar havde erklæret, at Ukraine ikke ville søge optagelse i NATO ville der slet ikke have været nogen krig", fortsatte han.

USA: Målet med krigen i Ukraine er at svække Rusland

USA har fået et nyt mål med krigen i Ukraine. USA's krigsminister Lloyd Austin erklærede mandag, at målet for USA ikke blot er at forsvare Ukraines suverænitet, men også at svække Rusland: "Vi ønsker at se et så svækket Rusland, at det ikke er i stand til at gøre ting som invasionen af Ukraine. Rusland skal ikke være i stand til hurtigt at erstatte de styrker og udstyr de har mistet i Ukraine".

USA: Fungerende ambassadør i Ukraine fortæller kongressen om det Hvide Hus' kriminelle aktiviteter

USA's fungerende ambassadør i Ukraine, Bill Taylor fortalte tirsdag Kongressen om det Hvide Hus' kriminelle aktiviteter i Ukraine. Det Hvide Hus lagde et direkte og omfattende økonomisk og politisk pres på landets præsident med det formål at svine Trumps potentielt farligste modstander i 2020 præsidentvalget til. Dette skete uden om udenrigsministeriet og de normale diplomatiske kanaler. I stedet anvendte det Hvide Hus sine egne folk.

Ukraines upopulære chokoladekonge sætter landet i undtagelsestilstand og fremprovokerer krigstilstand med Rusland

Ukraines chokoladekonge-præsidents popularitet nåede i oktober ned under 10%. Ikke noget godt udgangspunkt for at genvinde præsidentvalget i 2019. Som modtræk satte Petro Poroshenko i november landet i undtagelsestilstand og fremkaldte en højspændt sikkerhedspolitisk situation med Rusland. Højspændt nationalisme er altid et effektivt instrument til at samle en nation. Da Storbritanniens premierminister Margaret thatcher i 1982 var grundig upopulær, gik hun i krig med Argentina, og genvandt efterfølgende valget.