Tyskland: 80 år efter Hitler ruller tyske tanks atter frem mod Rusland

Nazi Tyskland indledte i 1941 sin angrebskrig mod Rusland. 80 år senere ruller tyske tanks atter frem mod Rusland. Som i 1941 sker det med støtte fra USA og Storbritannien. Leverancerne er en del af den fortsatte glidebane mod atomkrig mod Rusland, NATO indledte allerede i midten af 1990'erne. Efter Ruslands angreb på Ukraine i 2022 afviste NATO i første gang at levere missilsystemer til regimet i Ukraine. De blev leveret. NATO afviste at levere langtrækkende artilleri. Det blev leveret. NATO afviste at levere kampvogne. De bliver nu leveret. Ukraine kræver nu kampfly - støttet af højreradikale politikere og officerer i NATO. De forventes leveret i løbet af nogle måneder. Holdningen blandt ukrainske officerer er, at de får alt hvad de peger på, med nogle måneders forsinkelse. Måske bortset fra atomvåben. Ukraine krævede i august at USA gennemførte et "forebyggende" atomangreb mod Rusland.

USA har lovet Ukraine dets egne Abrams tanks. De vil krævede tusindvis af US teknikere at holde kørende i Ukraine og russiske angreb på disse store grupper af teknikere forventes at udløse levering af F-16 kampfly.

Bulletin for Atomic Scientists justerede for få dage siden dommedagsuret til 90 sekunder i midnat. Menneskeheden har aldrig tidligere været så tæt på atomar udslettelse. Udløst af USA's globale aggressive politik.