Demonstration i Israel mod Tyskland

Demonstranter samledes fredag foran Tysklands ambassade i Tel Aviv, hvor de krævede at regimet indstiller sin våbeneksport til terrorstaten Israel. Parolerne var:  “Stop arming Israel”, “Don’t you have enough blood on your hands?”, “For once, be on the right side of history”, “Germany, you can’t hide, you’re complicit in genocide.” Terrorstatens Gestapo politi gik til angreb på demonstranterne, arresterede 5 og jagede resten bort.

Tyskland: Gestapo lukker klimakonference

Aktivister fra Climate Action Network bragte et palæstinensisk flag op på scenen og en banner med teksten "No business as usual during a genocide" under et FN Klimakonference møde i Bonn. Det var for meget for det tilstedeværende Gestapo, der øjeblikkeligt lukkede konferencen. Tyskland stod bag Holocaust 1 og står nu også bag Holocaust 2.

Tysklands udengrisminister kan stilles for retten for folkemord

Den tyske udengrisminister Annalena Baerbock deltog søndag i et arrangement i Berlin for at fejre 75 års dagen for oprettelsen af forbundsrepublikken. Hun fik ikke lov at tale, men blev afbrudt af demonstranter, der fordømte Israels folkemord i Palæstina og Tysklands aktive deltagelse i det. Baerbock påstod da, at hun havde set en video af Hamas' påståede voldtægt af israelere 7. oktober. Det skulle legitimere folkemordet. Men Baerbocks påstand er løgn. Disse videoer findes ikke.

Tyskland: Gestapo sat ind mod studerende

Tyskland gennemførte Holocaust 1.0 der kostede omkring 20 mio. dræbte i dets koncentrationslejre. I dag deltager det aktivt i Israels gennemførelse af Holocaust 2.0. På universiteter over hele Tyskland gennemfører ansatte og studerende møder om folkemordet og besættelse af fakulteter. De mødes af vold fra regimets side, der ikke tolererer nogen form for protest mod folkemordet eller solidaritet med Palæstina.

Det er slut med straffriheden for krigsforbryderne i Israel

Terrorstaten har siden 1948 ignoreret alle internationale konventioner, og er indtil 20. maj sluppet afsted med det, fordi den blev beskyttet af USA og dets vestlige medløbere. Det er slut med ICC's beslutning mandag om at udstede arrestordrer mod Israels diktator og krigsminister. Beslutningen medfører, at de 2 ikke vil kunne rejse i størstedelen af verdens lande. ICC's medlemslande er med deres underskrift af Rom statutten juridisk forpligtiget til at arrestere dem, hvis de skulle dukke op. Ganske få lande er ikke med i ICC: Israel, USA, Rusland, Kina.

Studenterprotester mod folkemordet breder sig i Europa

De sidste dage har studenterprotesterne mod Israels, USA's og EU's folkemord i Palæstina bredt. Der er sat teltlejre op i Finland, Danmark, Italien og på Freies Universität i Berlin. Protesterne varede ikke længe i Tyskland. Landets stærkt anti-semittiske regime satte politiet ind, der ryddede lejren og gennembankede de studerende.

Mens terrorstaten har afbrudt al nødhjælp til Gaza og optrappet folkemordet, fortsætter EU og USA deres kriminelle leverancer af våben og bomber til Israel.

ICJ afsiger foreløbig kendelse kl. 15 i sagen mod Tyskland for meddelagtighed i folkemord

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsiger foreløbig kendelse tirsdag kl. 15 i Nicaraguas sag mod Tyskland for meddelagtighed i folkemord. Tyskland er 100% politisk allieret med det antisemitiske, zionistiske regime i Israel og er efter USA den største leverandør af våben til landet.

 

Nazityskland forbyder Palæstina konference

Tysk politi opløste fredag en Palæstina Konference der skulle være gennemført i Berlin og forbød samtidig flere af de fremtrædende talere indrejse i nazistaten. Det gjaldt bl.a. den tidligere græske finansminister Yanis Varoufakis, der blev erklæret persona-non-grata i Tyskland. Regimet mægtede også palæstinenserne Salman Abu Sitta og lægen Ghassan Abu Sittah indrejse. Han udsat for 3½ times forhør og derefter udvist. Nicaragua har rejst ved ICJ mod naziregimet for dets deltagelse i Israels folkemord i Palæstina. Under 2. Verdenskrig var naziregimet ansvarlig for mord på 50 mio. mennesker.

Tyskland og USA baner vejen for Israels krig mod Iran

Mens terrorstaten selv gennemfører øvelser med angreb på Iran er Tyskland og USA sendt i byen for at bane propagandavejen. Den tyske udenrigsminister ringede torsdag til sin iranske kollega med opfordring til "ikke at eskalere konflikten i Mellemøsten". USA har de seneste dage lagt pres på golfstaterne for at få dem til at sende samme signal til Iran. I terrorstaternes narrativ er det Iran der er aggressor. I den virkelige verden er det Israel der i grov overtrædelse af international lov for 10 dage siden angreb Irans ambassade i Damaskus.

Nicaragua lukker sin ambassade i Tyskland i protest mod regimets deltagelse i Israels folkemord i Gaza

Nicaragua meddelte torsdag, at det lukker landets ambassade og konsulat i Berlin i protest mod regimets aktive deltagelse i Israels folkemord i Gaza. Nicaragua har i samme anledning anlagt sag ved ICJ mod Tyskland for folkemord. Domstolen indledte behandlingen af sagen mandag. Nicaraguas repræsentation overfor Tyskland vil fremover blive varetaget fra Østrig.