Ukraine: Fuck Off Elon Musk

Elon Musks stillede i starten af marts satellitbåren internet til rådighed for Ukraine. Det kom til at spille en helt afgørende rolle, også for det ukrainske militærs interne kommunikation. Men i starten af oktober opdagede Musk, at USA med syvmileskridt var ved at udvikle konklikten til en global atomkrig. Efter en atomkrig ville der ikke længere være kunder til Musks Tesla biler, og eftersom INGEN politikere var interesseret i en fredelig løsning på konflikten, påtog Musk sig selv denne rolle og fremsatte et forslag til løsning på konflikten. Det faldt ikke i god jord i Ukraine. Faktisk var jorden så forgiftet, at landets ambassadør i Tyskland under ikke særligt diplomatiske former tweetede: "Fuck Off Elon Musk".

Den meddelelse besluttede Musk så at følge fredag. Han erklærede, at det kostede Starlink 20 mio. US$ om ugen at opretholde den gratis internet service i Ukraine, og det havde selskabet ikke længere råd til - og iøvrigt havde ukrainerne jo bedt ham om at smutte.

Søndag omgjorde Musk dog atter denne beslutning. Ukaine får fortsat gratis internet, trods dets svinske behandling af verdens rigeste mand.