Australien forbyder brug af den palæstinensiske keffiyeh

Det australske delstatsparlament i Victoria forbød onsdag parlamentets medlemmer at bruge den palæstinensiske keffiyeh og andre palæstinensiske symboler fortæller medlemmer af landets Green Party. Partiets leder i Victoria, Ellen Sandell udtalte, at forbuddet "gør os til det eneste parlament i verden der forbyder keffiyeh - på Nakba dagen der markerer den etniske udrensning af 800.000 palæstinensere". Hun fortsatte: "I Victoria har vi med rædsel set begivenhederne udfolde sig i Gaza under det israelske angreb.

Globale studenterprotester mod folkemordet

Studenterprotesterne mod folkemordet i Palæstina spreder sig nu til resten af verden. Protesterne er i gang på 20 universiteter i USA og også universiteter i Australien, Storbritannien og Frankrig (herunder) har sluttet sig til. Trods de vestlige regimers undertrykkelse af nyhedsstrømmen fra Palæstina har den endnu ikke indført total censur.

Australien: Demonstrationer mod Israels terrorvirksomheder

Flere steder i Melbourne blev der demonstreret mandag. Udenfor Victorian Parliament blev der demonstreret mod regeringens kontrakter med den israelske terrorvirksomhed Elbit. Det var en Elbit drone der 1/4 henrettede den australske nødhjælpsarbejder Zomi Frankcom og 6 af hendes kolleger i Gaza. Elbit producerer våben, der dræber tusindvis af civile i Gaza i disse måneder og Australien samarbejder med terrorvirksomheden. En tilsvarende demonstration blev gennemført nær en Boing fabrik nær Melbournes havn. Boing forsyner terrorstaten med fly, angrebshelikoptere og bomber.

Australien fordømmer Israel for grove bemærkninger om henrettet nødhjælpsarbejder

Australiens udenrigsminister Penny Wong fordømte fredag terrorstatens premierminister Benjamin Netanyahu for hans "stærkt ufølsomme" bemærkninger om Israels henrettelse af en australsk nødhjælpsarbejder og 6 andre. Wong konstaterede, at Netanyahu søger at "vifte" massakren på Zomi Frankcom og hendes kolleger bort, og at Israels forklaring på massakren er uacceptabel.

Netanyahu udtalte onsdag, at Israels drab på de 7 nødhjælpsarbejdere var "tragisk", men at "sådanne ting sker i krigstid".

Israel: Henretter 7 nødhjælpsarbejdere

Terrorstaten henrettede i et målrettet luftangreb sent søndag 7 nødhjælpsarbejdere i en bil i Gaza. De var fra organisationen World Central Kitchen (WCK), der er begyndt at sejle nødhjælp til Gaza fra Cypern, da terrorstaten hindrer distribution af nødhjælp over land. USA's Nationale Sikkerhedsråd (NSC) har opfordret terrorstaten til at gennemføre en hurtig efterforskning af massakren og Australiens premierminister Anthony Albanese kaldte henrettelsen af australieren Zomi Frankcom "fuldstændig uacceptabel".

Storbritannien og Australien kræver øjeblikkelig våbenhvile i Gaza

På et møde mellem udengris- og krigsministrene fra Storbritannien og Australien i Adeleide blev de 2 settlerkoloniregimer enige om, at der er "behov" for "øjeblikkelig våbenhvile i Gaza". Samtidig fortsætter de 2 regimer imidlertid deres leverancer af våben og ammunition til folkemordet.

Australien genoptager støtten til UNRWA

Australien  blev fredag det 3. land til at genoptage den økonomiske støtte til FN's humanitære organisation for Palæstina, UNRWA. Landet indstillede sin støtte i slutningen af januar efter israelsk krigspropaganda om, at ansatte i UNRWA skulle have deltaget i den palæstinensiske generobring af det sydlige Palæstina 7/10. Australien gjorde sig dermed medskyldig i folkemord. ICJ havde få dage inden i en midlertidig kendelse pålagt terrorstaten Israel at lade humanitær nødhjælp nå frem til sultende palæstinensere i Gaza. Australien deltog nu aktivt i Israels folkemord.

Australiens premierminister for ICC for medvirken til folkemord

En gruppe af australske advokater har tirsdag indbragt landets premierminister Anthony Albanese for den Internationale Straffedomstol (ICC) for medvirken til folkemord. Det sker efter at landet efter israelske løgne indstillede sine bevillinger til UNRWA, fortsat sender våben til Israel og tillader at landets indbyggere rejser til Israel for at indgå i terrorstatens terrorkorps.

 

Australien: Arrestordre mod israelsk generalmajor

Australian Centre for International Justice (ACIJ) og Palestinian Centre for Human Rights (PCHR) har opfordret den australske regering til at tilbagekalde det visa den har givet til den tidligere israelske generalmajor Doron Almog, der skulle have deltaget i en gallafest i Sydney 3-7/3. Alternativt bør den stille ham for retten for krigsforbrydelser. I 2005 måtte Almog aflyse et besøg i Storbritannien efter at være blevet advaret om, at det britiske politi agtede at arrestere ham for krigsforbrydelser.