Israel: Ødelægger fuldstændig en bygning på Al Shifa hospitalet

Terrorstaten har fuldstændig ødelagt bygningen for special kirurgi på Al Shifa hospitalet. Onsdag sprang terroristernr et magasin i luften med medicin og hospitalsudstyr.

40.000 læger og sygeplejersker i Australien har skrevet under på en opfordring til øjeblikkelig våbenhvile i Gaza.

FN: Oplever den største politiske og humanitære lammelse siden sin dannelse

Francesca Albanese er FN' s specielle rapporteur for de israelsk besatte områder. Hun kritiserede tirsdag Australien og resten af 'Vesten' for at have total mangel på vilje til at standse folkemordet i Gaza.

I lyset af den aktuelle situation er det internationale samfund næsten totalt paralyseret. Jeg er generøs når jeg siger 'næsten', når FN i disse dage gennemlever det største og mest episke politiske og humanitære nederlag siden sin dannelse

sagde Albanese i en tale til Australiens Nationale Presseklub i Canberra tirsdag.

Australien: Stemmer for apartheids fortsættelse

Briterne forsøgte at udrydde dem, da de indledte erobringen af Australien. De betragtede dem ikke som mennesker, men som skadedyr. Australien blev brugt som straffekoloni for kriminelle, eksporteret fra Storbritannien, og de kriminelle gik i gang med at myrde landets oprindelige befolkning, Aboriginals. Det var der fuld straffrihed for. Massakrer blev gennemført. Krige blev gennemført og den oprindelige befolkning trængt stadig længere ud i ufrugtbare områder.

Australien: Domstol: landet begik krigsforbrydelser i Afghanistan

Den australske kommandosoldat Ben Roberts-Smith rejste i 2018 sag mod 3 australske dagblade for bagvaskelse. Baggrunden var, at bladene havde skrevet om hans og de australske styrkers mord på civile i Afghanistan. Sagen gav bagslag, da retten i går afsagde kendelse i sagen og konstaterede, at dagbladene havde ret. Der eksisterer udførlige beviser for kommandosoldatens drab på civile i Afghanistan i 2009-12.

Australien: Tidligere premierminister betegner AUKUS undervandsbådaftalen som historiens værste

Australiens tidligere premierminister Paul Keating betegnede onsdag AUKUS sikkerhedsaftalen mellem USA, Storbritannien og Australien, der bl.a. skal levere atomundervandsbåde til Australien som historiens værste aftale. Keating er selv Labour politiker og rettede bredsiden mod sine partifæller i den siddende Albanese regering: Kine planlægger ikke at angriber os og har aldrig fremsat trusler om angreb, slog Keating fast. Han slog videre fast, at AUKUS handlede om at bevare USA's overherredømme i Østasien og at inddæmme Kina.

Klimaforandringer: 3300 mia. US$ i støtte til fossile brændsler fra G20 i 2015-19

3300 mia. US$. Så meget gav G20 landene i statsstøtte til fossile brændsler i perioden 2015-19. 2015 var også det år Parisaftalen om reduktion af CO2 udslip blev underskrevet. En række G20 lande er storsyndere:

Australien: Islamofobi en del af landets DNA og forklaringen bag australieren der massakrerede 50 muslimer i New Zealand

Fredag gennemførte en 28 årig australier en massakre i 2 moskeer i New Zealand og dræbte 50 muslimer. Baggrunden er det hvidglødende had til muslimer myndigheder, politikere og medier gennem de seneste 20 år har pisket op - på samme måde som i Danmark.

Titusinder markerer Australiens nationaldag som Invasionsdagen

Den 26. januar var Australiens nationaldag, men over hele landet benyttede titusinder lejligheden til at protestere mod markeringen af dagen, der var indledning til britisk besættelse af landet og voldelig undertrykkelse og udryddelse af dets egentlige befolkning, Aborigines. Sympatiaktioner blev også gennemført i London og Berlin.

Australien: højreradikal demonstration mødt af antiracister

Nazister og racister demonstrerede lørdag i Melbourne. Medarrangør var den nazistiske parlamentariker Frasr Anning der i Australiens parlament havde holdt en tale, hvor han gik ind for "endlösung" på flygtningespørgsmålet i landet. Nazisten havde glemt, at hans bedsteforældre selv var indvandret til landet og havde frarøvet den oprindelige befolkning dens jord.

Antiracister demonstrerede mod den nazistiske demonstration, og trods et stort politiopbud lykkedes det nazister at gå til angreb på antiracisterne.