Klimaforandringer: 3300 mia. US$ i støtte til fossile brændsler fra G20 i 2015-19

3300 mia. US$. Så meget gav G20 landene i statsstøtte til fossile brændsler i perioden 2015-19. 2015 var også det år Parisaftalen om reduktion af CO2 udslip blev underskrevet. En række G20 lande er storsyndere:

Australien: Islamofobi en del af landets DNA og forklaringen bag australieren der massakrerede 50 muslimer i New Zealand

Fredag gennemførte en 28 årig australier en massakre i 2 moskeer i New Zealand og dræbte 50 muslimer. Baggrunden er det hvidglødende had til muslimer myndigheder, politikere og medier gennem de seneste 20 år har pisket op - på samme måde som i Danmark.

Titusinder markerer Australiens nationaldag som Invasionsdagen

Den 26. januar var Australiens nationaldag, men over hele landet benyttede titusinder lejligheden til at protestere mod markeringen af dagen, der var indledning til britisk besættelse af landet og voldelig undertrykkelse og udryddelse af dets egentlige befolkning, Aborigines. Sympatiaktioner blev også gennemført i London og Berlin.

Australien: højreradikal demonstration mødt af antiracister

Nazister og racister demonstrerede lørdag i Melbourne. Medarrangør var den nazistiske parlamentariker Frasr Anning der i Australiens parlament havde holdt en tale, hvor han gik ind for "endlösung" på flygtningespørgsmålet i landet. Nazisten havde glemt, at hans bedsteforældre selv var indvandret til landet og havde frarøvet den oprindelige befolkning dens jord.

Antiracister demonstrerede mod den nazistiske demonstration, og trods et stort politiopbud lykkedes det nazister at gå til angreb på antiracisterne.