Nederlandene har indstillet eksporten af våben til terrorstaten

Den nederlandske forsvarsminister Kajsa Ollongren oplyste søndag, at landet indstillede eksporten af dele til Israels F-35 fly efter landsretten i Nederlandene i januar stadfæstede et forbud mod eksport. Staten har appelleret kendelsen, men respekterer foreløbigt forbuddet. Ollongren opfordrede samtidig terrorstaten til øjeblikkeligt at indstille folkemordet.

Holland: Flere protester mod folkemordet og politivold

Flere hundrede ansatte på Amsterdams Universitet gik mandag i strejke i protest mod Israels folkemord i Palæstina og den voldsomme politivold studerende blev mødt med i sidste uge. Det nederlandske regimes politi gik ved den lejlighed til angreb på jødiske og ikke-jødiske demonstranter med bl.a. en bulldozer.

Politiets voldelige adfærd og Israels optrapning af folkemordet i Gaza har medført, at studenterprotesterne har spredt sig videre til Groningen og Eindhoven.

Nederlandene: Nazister og zionister hånd i hånd

Den fremtrædende nederlandske nazistiske politik Geert Wilders mødtes søndag med den zionistiske præsident Herzog og lovede sin "fulde støtte" i kampen mod "terror". "Jeg fortalte ham, at jeg var stolt over at han besøgte Nederlandene, og at Israel har og altid vil have min fulde støtte i kampen mod terror", skrev Wilders på Twitter.

Herzog var i Nederlandene for at indvi et Holocaust museum. Besøget udløste omfattende demonstrationer mod terrorstaten, der siden 7/10 har henrettet over 31.000 civile i Gaza og 450 på den besatte Vestbred.

Nederlandene: Israels præsident mødt med anti-zionistiske demonstrationer

Terrorstatens zionistiske præsident Herzog blev søndag mødt af anti-zionistiske demonstrationer, da han skulle åbne "Holocaust Museet" i Amsterdam - samtidig med at Israel gennemfører Holocaust mod den palæstinensiske befolkning. Det ville svare til, at Adolf Hitler i 1943 var inviteret til det besatte Amsterdam.

Folkemorder præsidenten blev mødt med skilte med teksterne:

Hollandsk topdiplomat siger op i protest mod Nederlandenes støtte til Israels folkemordfolkemord

Den nederlandske diplomat og vice-ambassadør Angelique Eijpe sagde i denne uge sin stilling i protest mod Nederlandenes støtte til Israels folkemord i Gaza. 1000 topembedsmænd i Europa og USA har skrevet under på et brev, der fordømmer deres landes støtte til Israels folkemord.

Holland: Domstol beordrer regeringen til at standse eksport af dele til F-35 fly til Israel

Landsretten i Nederlandene beordrede mandag regeringen til at indstille eksporten af dele til F-35 fly til Israel. Sagen var blevet anlagt af Amnesty International og Oxfam i Nederlandene. Første retsinstans afviste i december sagen, men menneskerettighedsorganisationerne appellerede med henvisning til terrorstatens alvorlige krænkelser af humanitær lov. Domstolen slog i sin kendelse mandag fast, at "der er en klar og uafviselig risiko for, at F-35 delene anvendes til alvorlige krænkelser af international humanitær lov".

Canada, Storbritannien, Tyskland, Nederlandene stilles for ICJ

Til støtte for Sydafrikas sag har Nicaragua besluttet at indbringe Canada, Storbritannien, Tyskland og Nederlandene for den Internationale Domstol (ICJ) for deres rolle i støtten til Israels folkemord i Gaza. Nicaragua opfordrer domstolen til at beordre de 4 terrorstater til øjeblikkeligt at stoppe deres leverancer af våben, ammunition og teknologi til terrorstaten Israel.

 

Koloniregimerne indstiller nødhjælpen til Palæstina

Israel udviste sin foragt for verdenssamfundet og for den Internationale Domstols (ICJ) foreløbige kendelse fredag ved at optrappe terrorbombardementerne af Gaza og folkemordet. Samtidig udsendte terrorstaten udokumenterede løgne om, at FN's nødhjælpsorganisation i Palæstina, UNRWA havde medvirket 7/10 da Hamas brød ud af koncentrationslejren og angreb ZOF styrker i det sydlige Palæstina.

Koloniregimer der sammen med Israel har sat sig udenfor den civiliserede verdensorden bakkede straks op om terrorstatens løgne og indstillede deres støtte til UNRWA. Det gjaldt:

Nederlandene: Kritiserer Israels krigsforbrydelser

Nederlandenes udenrigsministerium kritiserede onsdag de nazistiske israelske ministre Itamar Ben-Gvir og Beltzebub Smotrich for deres trusler om etnisk udrensning af 2,3 mio. palæstinensere fra Gaza. Nazisterne ønsker at sende dem til bl.a. Congo. Nederlandene kaldte udtalelserne "uansvarlige". De er ikke uansvarlige. Trusler om etnisk udrensning af et helt folk er i sig selv en krigsforbrydelse. Ikke en uansvarlighed.

Nederlandene: Retssag mod regeringen indledt for dens meddelagtighed i Israels folkemord

En retssag startede tirsdag i Haag mod den nederlandske regering for dens støtte til Israels folkemord i Gaza. FN konventionen mod Folkemord som også Nederlandene har skrevet under på rummer en "forpligtigelse til at beskytte" civilbefolkningen mod folkemord. Men ikke alene lever Nederlandene ikke op til konventionens påbud, den leverer også våben til Israel, der holder folkemordet i gang. Landet eksporterer dele til F-35 fly til Israel.