Canada, Storbritannien, Tyskland, Nederlandene stilles for ICJ

Til støtte for Sydafrikas sag har Nicaragua besluttet at indbringe Canada, Storbritannien, Tyskland og Nederlandene for den Internationale Domstol (ICJ) for deres rolle i støtten til Israels folkemord i Gaza. Nicaragua opfordrer domstolen til at beordre de 4 terrorstater til øjeblikkeligt at stoppe deres leverancer af våben, ammunition og teknologi til terrorstaten Israel.

 

Samtidig har Sydafrikas udenrigsminister Naledi Pandor udsendt en pressemeddelelse om hvordan ICC's chefanklager Karim Khan sidste år øjeblikkeligt udstedte en arrestordre mod Vladimir Putin for hans invasion af Ukraine, men ikke mod Israels diktator Benjamin Netanyahu, trods denne langt værre forbrydelser. Pandor besøgte ICC mens hun var i Haag for at udspørge Khan om netop dette. Chefanklageren havde ikke noget fornuftigt svar. Khan er på CIA's lønningsliste.

Danmark kunne sammen med de 4 andre lande stilles for ICJ for dets militære deltagelse i folkemordet, men har åbenbart formået at holde sig under Nicaraguas radar.

DANMARK ER MEDSKYLDIG I ISRAELS FOLKEMORD I PALÆSTINA, MILITÆRT OG POLITISK