Selv Vesten fordømmer nu Israels massakre lørdag. Dog ikke Danmark

Efter at en lang række af verdens civiliserede lande lørdag fordømte terrorstatens massakre på 100 flygtninge i skolen Al-Tabin i Gaza City, slutter også Vesten sig til kritikken. Canadas minister for International Udvikling slår fast at, "international humanitær lov skal overholdes til beskyttelse af civile". Også Storbritanniens udengrisminister kritiserer massakren. USA's præsidentkandidat Kamala Harris forsøger febrilsk at hvidvaske hendes forbindelse til folkemordet og siger lørdag at "alt for mange civile blev dræbt" ved Israels massakre.

Der er ingen kritik fra Danmark og DR's narrativ er afskrift fra den israelske militær propaganda: "de dræbte var Hamas terrorister".

Terrorstaten har traditionen tro udsendt en strøm af løgne:

  • "der blev brugt præcisionsbomber for at mindske civile tab". Virkeligheden er, at terrorstaten kastede 3 stk. 2000 punds bomber over skolen. Leveret af USA, hvor de går under betegnelsen "bunker busters". Det er bomber USA selv siger de aldrig ville ruge i beboede områder.
  • Israel offentliggjorde en liste med 19 navne på "dræbte terrorister". De fleste af navnene har ikke noget med Hamas eller Islamisk Jihad at gøre, og nogle af personerne på listen er dræbt for længere tid siden. Under alle omstændigheder kan man spørge sig selv, hvordan terrorstaten kan identificere 19 personer, når den ikke havde "eyes on the ground". Ingen efterretninger.

Massakren skriver sig ind i en lang liste af skolemassakrer gennemført af terrorstaten den seneste måned. Formålet med massakrerne er, spredning af terror i civilbefolkningen og de fortsætter fordi intet vestligt regime holder terrorstaten tilbage, men tvært imod fortsætter med at levere bomber og politiske støtte.

Algeriet har indkaldt FN's Sikkerhedsråd tirsdag til diskussion af massakren. Vesten med USA i spidsen har totalt handlingslammet FN i folkemordet.