Israel: Henretter 7 nødhjælpsarbejdere

Terrorstaten henrettede i et målrettet luftangreb sent søndag 7 nødhjælpsarbejdere i en bil i Gaza. De var fra organisationen World Central Kitchen (WCK), der er begyndt at sejle nødhjælp til Gaza fra Cypern, da terrorstaten hindrer distribution af nødhjælp over land. USA's Nationale Sikkerhedsråd (NSC) har opfordret terrorstaten til at gennemføre en hurtig efterforskning af massakren og Australiens premierminister Anthony Albanese kaldte henrettelsen af australieren Zomi Frankcom "fuldstændig uacceptabel". WCK's grundlægger Jose Andres opfordrede Israel til at standse dets "hensynsløse drab i Gaza". Store områder af Gaza er nu reelt free-fire zones hvor israelske terrorister skyder på alt hvad der bevæger sig. Terrorstaten har siden 7/10 henrettet 300 nødhjælpsarbejdere.

WCK besluttede mandag at indstille sine aktiviteter i Gaza. Terrorstaten har dermed opnået hvad den ville. Angrebet er blevet fordømt af Norge, Cypern og Belgien hvis udenrigsminister Hadja Lahbib skriver: "Nødhjælpsarbejdere udfører nødvendigt arbejde og må beskyttes som andre civile. For mange af dem er døde i konflikten i Gaza. Selv i krig er der regler. De skal respekteres af alle parter. Sådanne hændelser er uacceptable".

Terrorstaten har verdensrekord i løgne og vil først nægte, "at det overhovedet var dem". Dernæst at nødhjælpsarbejderne var "bevæbnede Hamas terrorister".

Henrettelsen af de 7 har til formål at standse transporten af nødhjælp ad søvejen. Nødhjælp forsinker Israels, USA's og EU's folkemord i Gaza.

Klippet nedenfor er med Zomi Frankcom nogle dage inden hun og hendes 4 kolleger blev henrettet af Israel.