Storbritannien: Stort flertal for øjeblikkelig våbenhvile og våbenblokade af Israel

Den britiske konservative regering har siden 7. oktober bakket 100% op om terrorstatens folkemord i Palæstina og fortsætter med at forsyne terrorstaten med våben. Som udengrisminister Cameron formulerede for få dage siden: et stop for våbenleverancerne ville være "støtte til Hamas".

Men regeringen er fuldstændig ude af trit med befolkningen. 70% af briterne går ind for øjeblikkelig våbenhvile. Blandt de konservative vælgere bakker 67% op om øjeblikkelig våbenhvile, mens tallet blandt Labourvælgerne er 86%, selvom om også Labour støtter folkemordet 100%. 55% af briterne går ind for våbenblokade af Israel, mens kun 13% går ind for fortsatte leverancer af våben til terrorstaten.

Undersøgelsen blev gennemført i starten af maj. Den er ikke blot udtryk for, at den britiske regering er fuldstændig ude af trit med befolkningen, men også at terrorstaten bliver stadig mere isoleret globalt. Ikke blot i det globale syd, men nu også nord.

Imens fortsætter studenternes Intifada på de britiske og skotske universiteter i protest mod folkemordet og til støtte for Palæstina.