USA: 17 demokratiske senatorer opfordrer Genocide Joe til ikke at acceptere Israels påstand om overholdelse af international lov

En gruppe på 17 demokratiske senatorer besående af bl.a. Elizabeth Warren har opfordret Genocide Joe regimet til ikke at acceptere Israels påstand om at de overholder krigens love. Terrorstaten har brudt alle bestemmelser i 4. Genevekonvention, hvilket Sydafrika dokumenterede overfor ICJ i januar, har den frækhed at påstå at det overholder krigens love. Det er en betingelse for at USA kan fortsætte strømmen af bomber, raketter og våben til folkemordet. Terrorstatens krigsminister, nazisten Yoav Gallant der i oktober erklærede, at palæstinenserne var dyr, rejser mandag til Washington for at bede om flere våben til folkemordet.

Stadig flere demokratiske politikere indser, at Genocide Joe regimets ubetingede deltagelse i folkemordet kommer til at koste dem genvalget til november.

Al Jazeera videoen herunder viser terrorstatens henrettelse af 4 ubevæbnede palæstinensere i februar. Videoklippet er kommet ud fordi befrielsesbevægelsen skød den drone ned, der optog forløbet.