Israel: Løgnene om Hamas' massevoldtægter

I krig er sandhed det første offer. Israel går i spidsen og spreder ikke blot død og ødelæggelse i Gaza, men fører også en intens propagandakrig, som også nyttige idioter (journalister) i danske medier deltager i. Israels propagandakrig har til formål at dreje opmærksomheden bort fra folkemordet i Gaza.

Propagandaen er baseret på løgne gentaget i en uendelighed - bl.a. om at Hamas den 7/10 skulle have gennemført massevoldtægter.

Electronic Intifada, Mondoweiss, Guardian, Times of Israel og andre medier har pillet løgnene fra hinanden. Det israelske politi indrømmer, at trods tusinder af vidneudsagn og titusindvis af videooptagelser fra 7/10, findes der ikke et eneste bevis på, at voldtægter skulle have fundet sted.

FN's Menneskerettighedskommissions Volker Turk oplyser, at FN gentagne gange har rettet henvendelse til Israel for at undersøge påstandene, men uden at få svar.

De nyttige idioter på DR, Berlingske Tidende, Jyllandsposten, BT, Information har glemt alt om kildekritik og lapper kritikløst propagandaen fra den israelske terrororganisation IDF i sig.