Israelske terrorister angriber palæstinensiske landsbyer

Israelske bosætter terrorister bevæbnet af landets terrorminister Ben-Gvir gik natten til søndag til angreb på landsbyen Umm Safa nordvest for Ramallah på den besatte israelsk besatte Vestbred. Landsbyens borgmester Marwan Sabah beretter, at terroristerne gik til angreb og beskød landsbyens huse med støtte fra det statslige terrorkorps ZOF. Angrebet er udtryk for, at terrorstaten er ved at udvide folkemordet til Vestbredden og lader sine terrorister angribe overalt i de besatte områder.

Lørdag gik bevæbnede bosætter terrorister under ZOF beskyttelse gennem Hebron i det sydlige Palæstina. Formålet er at skræmme den palæstinensiske befolkning og få den til at flygte. Det har de forsøgt i 57 år - uden større held. Nogle hundrede fanatiske terrorister bor i Hebron under ZOF beskyttelse og angriber rutinemæssigt den palæstinensiske befolkning. Det var i Hebron den israelske terrorist Baruch Goldstein i 1994 henrettede 70 bedende palæstinensere i byens moske.

USA, EU og Danmark støtter militært og politisk terrorstatens besættelse og folkemord i Palæstina.

Bevæbnede med automatvåben marcherer israelske bosætter terrorister lørdag gennem Hebron under beskyttelse af ZOF terrorister.