Israel annoncerer folkemord på Vestbredden

Terrorstatens udengrisminister Katz annoncerede mandag folkemordets udvidelse til Vestbredden. På Twitter skrev han at: "Irans Revolutionsgarde og Hamas i Libanon smugler våben og penge over Jordanfloden, hvor de oversvømmer Vestbredden, især flygtningelejrene, og bruges til at etablere en pro-iransk terrorfront". Han fortsatte: "Iran kontrollerer effektivt flygtningelejrene på Vestbredden". Som altid var påstandene uden beviser og i åben strid med virkeligheden. Det er ligegyldigt. Retorikken har til formål at opbygge et narrativ om, at Israel efter Irans gengældelsesangreb på Israel kan udslette de palæstinensiske flygtningelejre på Vestbredden, fordi  de er "iranske baser".

Jordan betegner terrorstatens propaganda om våbentransport gennem Jordan som "løgne". Landets udenrigsministerium konstaterer videre at "Israels løgne ikke kan ændre det faktum, at landets folkemord er den største trussel mod sikkerheden i regionen".

USA, EU og Danmark deltager militært og politisk i Israels folkemord i Palæstina, der officielt har kostet 1,8% af Gazas befolkning livet. Det reelle dødstal er 5 gange højere.