Israel: Diktaturet lukker adgangen til Al Jazeera med øjeblikkelig virkning

Terrorstaten lukkede søndag adgangen til nyhedsmediet Al Jazeera med øjeblikkelig virkning. Censuren i terrorstaten er underlagt militæret, og det har længe været utilfreds med Al Jazeera, fordi det er det eneste medie der har journalister i Gaza og sender billeder og rapportager om folkemordet. Som optakt til folkemordet i Rafah har diktaturet derfor med øjeblikkelig virkning lukket Al Jazeera. Mediets journalister kan ikke længere virke i Israel og mediet vil ikke være tilgængelig i Israel. Terrorstaten har siden 7. oktober henrettet over 100 af Al Jazeeras journalister.

Røverregimet har søndag stormet Al Jazeeras kontorer i det besatte Østjerusalem og beslaglagt (stjålet) dets udstyr. Regimet har i årevis pralet af dets tyveri af palæstinensiske økonomiske midler.

FN's Menneskerettighedsråd har i et tweet fordømt lukningen af Al Jazeera:

 

 

Man må formode, at terrorstatens vestlige sponsorer følger i kølvandet og lukker for adgangen til Al Jazeera. I 2022 lukkede de vestlige regimer for adgangen til det russiske RT og andre russiske medier på baggrund af Ruslands invasion af Ukraine.

Ytringsfrihed i Vesten er i forvejen indskrænket til ytringer, der stemmer overens med de herskendes holdninger.