Vesten og Israel totalt isoleret

USA og dets klientregimer i Vesten har siden 7/10 2023 været totalt isolerede ifht. resten af verden, der har fordømt folkemordet i Gaza.

Efter Irans gengældelsesangreb på Israel har Vesten og Israel forsøgt at bryde denne isolation med et narrativ om, at Iran er aggressor og Israel det svage offer. Det narrativ har ikke fundet nogen genklang i hverken Afrika, Asien eller Latinamerika, der godt ved, at det var Israel der angreb Iran 1. april og de sidste 25 år har gennemført hundredevis af angreb for at fremprovokere krig. Kinas meddelelse til Iran er, at det respekterer landets begrænsede gengældelse. Til Israel er meddelelsen, at landet skal standse folkemordet i Gaza, som Sikkerhedsrådet pålagde terrorstaten for 3 uger siden.

I forhold til krigen mellem Israel og Iran er Vestens officielle narrativ, at Israel ikke skal angribe, men samtidig bakker de 100% op om Israels. Det er dermed Israel der bestemmer verdenspolitikken og terrorstaten ønsker krig. Resten af verden kommer til at betale prisen for Israel og dets tro væbnere.