WCK fordømmer Israels målrettede henrettelse af dets 7 ansatte og anvendelse af sult som våben i krig

Selvom de fleste af de 7 henrettede mandag var statsborgere i USA og Storbritannien, vil ingen af de to lande fordømme terrorstaten, men nøjes med at kræve en "forklaring". Ingen tvivl om, at tonen havde været en anden, hvis det havde været Iran, Rusland eller Kina der havde gennemført en sådan massakre.

World Central Kitchen er langt mere præcise i deres beskrivelse. Organisationen kalder massakren en "målrettet henrettelse fra Israels side" og fordømmer terrorstatens "anvendelse af sult som våben i krig". Terrorstaten selv kalder massakren et "uheld". Al Jazeeras undersøgelse af angrebet på WCK's 3 biler var et målrettet koordineret angreb fra terrorstatens side:

  • terrorstaten var af WCK informeret om de 3 bilers position og rute
  • bilerne var klart markeret som WCK biler
  • de kørte med næsten en kilometer mellem hver for at øge sikkerheden. Alligevel blev alle 3 omhyggeligt ramt ved et koordineret luftangreb

31. maj 2010 gennemførte terrorstaten et angreb på 5 skibe i Middelhavet der skulle bringe nødhjælp til Gaza. 9 civile blev ved den lejlighed henrettet af terrorstaten. Formålet var at hindre nødhjælpen i at nå Gaza. Det lykkedes. Formålet mandag var atter engang at hindre nødhjælp at nå Gaza ad søvejen. Også denne gang lykkedes terrorstaten med sin massakre. Israels diktator hed både i 2010 og 24: Satanyahu.

 

 

Aid to Gaza suspended after Israel murders World Central Kitchen workers