FN: Våbenblokade af Israel

FN's Special Rapporteur for Palæstina Francesca Albanese har i forlængelse af Sikkerhedsrådets påbud om våbenhvile opfordret verdenssamfundet til at etablere våbenembargo af Israel. Terrorstaten har erklæret, at den ignorer Sikkerhedsrådsresolutionen. Men resolutionen har status af international lov og manglende overholdelse giver ret til legitime sanktioner af regimet fra resten af verdens stater. Alle stater støtter våbenhvile, selv USA. Israel nægter.

USA fortsætter imidlertid leverancerne af våben til folkemordet. Terrorstaten afleverede mandag en erklæring der sagde, at det overholder Genevekonventionerne. En påstand der hver dag modbevises på marken. Men meldingen fra USA er, at Israels erklæring er "fra yderst troværdig kilde". USA fortsætter derfor sin deltagelse i folkemordet.

I Gaza fortsætter terrorstaten der "overholder Genevekonventionerne" belejringen af al Shifa, Amal, Nasser og Europa hospitalerne for at sætte den ud af spil. Ingen nødhjælp får lov til at passere til det nordlige Gaza, Terrorbombardementerne fortsætter.

Vi venter fortsat på dem, der sætter en stopper for terrorstatens barbari.