Hungersnød i Gaza. Skabt af Israel med medvirken fra USA og EU

The Integrated Food Security Phase Classification (IPC) offentliggjorde mandag deres nyeste rapport om hungersnøden i Gaza. Situationen er drastisk forværret siden december som følge af Israels folkemord i Gaza. IPC vurderer, at hele Gaza nu er på trin 4 uf af 5 på deres skal for fødevare usikkerhed, sult og hungersnød. Hele den nordlige del af Gaza bevæger sig frem til maj op på trin 5: katastrofal hungersnød.

Rapporten har atter bragt verdens civiliserede organisationer op i det røde felt:

- Adele Khodr der er regional direktør for UNICEF i Mellemøsten og Nordafrika har opfordret til åbning af alle grænser ind i Gaza: "IPC's undersøgelser bekræfter hvad vi har advaret imod i månedsvis: at hungersnøden står for døren. Verdens ligegyldighed er chokerende, når Gazas børn bukker under for en langsom død".

- FN's Generalsekretær Antonio Guterres krævede mandag øjeblikkelig våbenhvile og slog fast, at hungersnøden i Gaza "100% er menneskeskabt".

Den civiliserede verdens forsøg på at råbe den uciviliserede verden i USA og EU op mislykkes. USA og EU er udenfor pædagogisk rækkevidde og Israel fortsætter ufortrødent folkemordet.