USA begynder at miste tålmodigheden med Satanyahu

Den meste fremtrædende jødiske politiker i USA, demokraten Chuck Schumer der er leder af Kongressen kritiserede torsdag Israels diktator, Satanyahu, som han sagde var "faret politisk vild" og ikke længere repræsenterede den israelske befolkning. Han opfordrede derfor til gennemførelse af valg i Israel. Bemærkningerne udløste et ramaskrig i diktaturets rækker, der sagde, at USA bare skulle blande sig udenom. Terrorstatens politikere har ikke opdaget, at de bomber og raketter det de seneste 5-6 måneder har brugt til at gennemføre folkemordet i Gaza kommer fra USA, og at Israel ville synke som en sten, hvis USA trak stikket.

Schumers bemærkninger er ikke grundlæggende udtryk for en ændring af Genocide Joe regimets politik, men et udtryk for, at mange demokratiske levebrødspolitikere frygter at tabe kongresvalget til november. Et flertal af de demokratiske vælgere er åbent utilfredse med regimets deltagelse i Israels folkemord og vil helt undlade at stemme til november.

Årsagen til at folkemordet fortsætter og at terrorstaten forbereder krig mod Libanon er desperate forsøg fra den korrupte diktator Satanyahu på at klynge sig til magten. USA og EU er nyttige idioter i dette blodige spil.