USA: Flertal mod våbeneksport til Israel

Et flertal på 52% af vælgerne i USA går ind for stop for eksport af US våben og ammunition til Israel så lang tid landet gennemfører folkemord i Palæstina. Det viser en meningsundersøgelse gennemført af Center for Economic and Policy Research (CEPR). Undersøgelsen viser samtidig en betydelig forskel på demokrater og republikanere. 62% af de demokratiske vælgere går ind for et stop, mens 14% er imod. Kun 30% af de republikanske vælgere går ind for et stop, mens 55% er imod.

Undersøgelsen indikerer, at Genocide Joe Biden er helt ude af trit med sine vælgere. Alt peger derfor også på, at han ikke vil bliver genvalgt som præsident til november. De demokratiske vælgere, især unge og vælgere af arabisk herkomst vil ikke stemme på ham.

Undersøgelsen afslører samtidig klart, at alle US politikere er ude af trit med deres vælgerkorps i dette spørgsmål. Det skyldes, at de ikke er valgt af borgerne, men af terrororganisationen AIPAC, terrorstatens lobbyorganisation i USA, der med mia. af US$ i ryggen beslutter, hvem der skal vælges, og hvem der ikke skal.