Israel gennemfører ny massakre i Gaza

Terrorstaten gennemførte søndag aften en ny massakre i Gaza City ved Kuwaiti rundkørslen, hvor hundredevis af sultende palæstinensere ventede på lastbiler med nødforsyninger. Snesevis blev dræbt af israelske snigskytter.

Terrorstaten fik fredag grønt lys til at optrappe massakrene på sultende palæstinensere i Gaza, da USA nedlagde veto i FN's Sikkerhedsråd mod en fordømmelse af torsdagens massakre, der kostede 115 livet og 760 sårede.

Terrorstaten fremlagde lørdag sin "historie" af massakren torsdag. I den skyldtes det høje dødstal at palæstinenserne i panik havde løbet sig selv ihjel. Terrorstatens løgne blev afvist af Amnesty International og FN som værende åbenlyst i modstrid med de undersøgelser, de selv havde gennemført blandt de sårede og dræbte.

Børn dør nu massevis af sult og dehydrering i det centrale og nordlige Gaza. FN og de internationale humanitære organisationer har opgivet at råbe de vestlige regimer op med USA og EU i spidsen, der financierer folkemordet. De er udenfor pædagogisk rækkevidde.

USA, EU OG DANMARK ER MEDSKYLDIGE I ISRAELS FOLKEMORD I PALÆSTINA