Generalprøve på massakrene i Rafah

Terrorstatens massakre på sultende palæstinensere torsdag morgen, der foreløbigt har kostet mindst 112 mennesker livet er en generalprøve på, hvad der kommer til at ske i Rafah. Terrorstaten har i en måned angrebet nødhjælpskonvojer og sultende palæstinensere. Nødhjælpen der kommer ind i Gaza er derfor halveret siden slutningen af januar. "Nødhjælpsflyvningerne" er blevet fordømt af FN og de internationale humanitære organisationer. Man kan ikke forsyne 2,2 mennesker med nødhjælp fra luften. Flyvningernes eneste formål er at lægge låg på massive protester mod regimerne i bl.a. Jordan og præsentere terrorstaten som en humanitær størrelse, der måske nok har kastet 2,2 mio. palæstinensere ud i hungersnød, men tillader nedkastning af gavepakker - i havet.

Terrorstatens terrorminister, nazisten Itamar Ben-Gvir har udtrykt det klart: nødhjælpen til Gaza skal stoppes helt. De israelske ZOF terrorister bliver bange for de desperate sultende.

Torsdagens massakre skal forberede offentligheden i terrorstaterne USA og EU på det der er værre: de forestående massakrer i Rafah. Terrorstaternes ledere har derfor udsendt erklæringer med forfærdelse og nogle endda med krav om våbenhvile, men ingen, INGEN, har formuleret hvilke sanktioner de vil udsætte terrorstaten Israel for.

Algeriet har torsdag aften indbragt massakren for FN's Sikkerhedsråd. USA vil der nedlægge veto, og vejen er dermed banet for eskalering af massakrene i Rafah.

Under Holcaust I var nazisternes trods alt bange for deres egen befolknings reaktion på barbariet, og holdt derfor Holocaust I hemmelig. Holocaust II sker for rullende kameraer, mens zionisterne danser i gaderne af glæde i det af terrorstaten besatte Palæstina.