Israelsk journalist udsættes for dødstrusler

Israel myrder ikke blot palæstinensiske journalister i hundredevis. Det udsætter også israelske journalister for dødstrusler. Journalisten Yuval Abraham har efter Berlin International Film Festivalen modtaget dødstrusler. Hans film No other Land vandt dokumentarprisen på filmfestivalen. Den handler om den palæstinensiske aktivist Basel Adra der kæmper mod de israelske bosættere i Masafer Yatta på den besatte Vestbred. Bosætter terroristerne angriber ugentlig ham og hans landsby, for at få dem fjernet. Terrorstatens TV station Channel 11 udsendte dele af Abrahams takketale og betegnede den som "anti-semitisk". Abraham forklarede den apartheid situation der eksisterer mellem ham selv om Adra:

Om to dage tager vi hjem til et land hvor vi ikke er lige. Jeg lever under civil lov, mens Basel lever under militær lov

forklarede han i sin tale, og fortsatte:

Vi lever 30 minutter fra hinanden, men jeg har stemmeret, mens Basel ingen stemmeret har. Jeg har frihed til at bevæge mig hvor jeg vil, mens Basel og millioner af andre palæstinensere er lukket inde inde på den besatte Vestbred.