Israel: Fase 3. Atombomben

Fase 1: 7/10 - 31/10 Terrorbombning af hele Gaza

Fase 2: 1/11 - Landoffensiven. Målet var at rydde det nordlige Gaza for civile. Det gik alt for langsomt. Palæstinensere der flygtede mod syd blev bombet der og flygtede tilbage mod nord. Der søgte de tilflugt omkring hospitaler, skoler og flygtningecentre, der dengang Genevekonventionen stadig var gældende i verden var sikre områder. Israel gennemfører derfor nu, hvad DR med terrorstatens egne betegner som "målrettede aktioner" med det formål at få tømt hospitaler, skoler og flygtningecentre. Derfor blev det meste af Al Shifa hospitalet sendt på vild flugt lørdag og bl.a. Al Fakhoora skolen i Jabalya bombet med over 200 dræbte civile. Om en 1 uge vil der kun være 1-200.000 civile tilbage i nord samt titusinder af partisaner. Derefter går terrorstaten over til ..

Fase 3: Atombomber over det nordlige Gaza. Det udsletter størstedelen af partisanerne og 1-200.000 civile. Egypten vil derefter være tvunget til at åbne grænsen, og resten af Gazas befolkning vil blive drevet ud i ørkenen i Sinai. (En juniorminister afslørede denne del af planen for 3 uger siden).

Fase 4: Terrorstaten bygger bosættelser i Gaza og indleder den tilsvarende Holocaust af palæstinensere fra Vestbredden.

Fase 5: Krig mod og erobring af Libanon, dele af Syrien og Jordan for at kunne etablere stor-Israel.

Terrorstaten erklærede allerede 7/10 at dette var planen. Gaza skulle fuldkommen jævnes med jorden og Mellemøstens grænser tegnes helt om.

USA og EU har givet grønt lys til planerne.