Gaza. HOLOCAUST 2023

Flere tusinde flygtninge, patienter og ansatte fik lørdag 1 time til at forlade Al Shifa hospitalet. De flygtede mod syd i en regn af kugler fra terrorstatens soldater.

Læger uden Grænser skriver, at de i en særlig kolonne forsøgte at transportere deres medarbejdere og familiemedlemmer mod syd, men også blev beskudt af israelske soldater.

WHO fik lov til i én time at besøge hospitalet lørdag eftermiddag. WHO betegner hospitalet som en "dødszone". Der var 291 patienter tilbage på hospitalet, der ikke kunne flyttes, fordi deres tilstand var for ringe samt 25 hospitalsansatte. De vil alle dø. Israel har sprunget lagret med medicin og udstyr i luften, afskåret vand og elektricitet.

Israel har lært, at USA og EU ikke har nogen problemer med deres permanente grove overtrædelser af Genevekonventionerne og fortsætter derfor terrorbombardementer af hospitaler, skoler og flygtningelejre i både nord og syd.

Det er ikke en "krig mod Hamas", men mod den palæstinensiske civilbefolkning. Målet er den totale udryddelse af alle palæstinensere.