Israel: Målrettede terrorbombardementer af UNRWA skoler og flygtningelejre

Terrorstaten bombede natten til lørdag Al Fakhoora og Tal al-Zaatar UNRWA skolerne i Jabalya flygtningelejren det nordlige Gaza. Flere tusinde havde søgt tilflugt der pga. terrorstatens terrorbombardementer af det nordlige Gaza. I Al Fakhoora skolen blev omkring 200 kvinder og børn dræbt.

I et af Israels narrativer fører terrorstaten krig mod Hamas. Men målene i form af skoler og hospitaler hvor civilbefolkningen har søgt tilflugt er åbenlyst civile. Der er to årsager til terroren mod civilbefolkningen. Dels er terrorstatens officielle mål at fjerne alle palæstinensere fra Gaza gennem folkemord og fordrivning af de overlevende. Dels handler terrorstaten i desperation over, at den er ude af stand til at få militær kontrol over det nordlige Gaza. Trods 3 ugers landoffensiv er det endnu ikke lykkedes terrorstatens soldater for alvor at trænge ind i Gaza City, hvor de møder benhård modstand fra titusindvis af palæstinensiske partisaner, der med hjemmelavede bomber og bazookaer påfører terrorstaten i hundredevis af faldne.

Den manglende succes i nord er samtidig årsagen til, at terrorstaten har optrappet bombardementerne af civilbefolkningen i syd, som den beordret til at flygte til nye "sikre" områder. Men ingen områder i Gaza er længere sikre for Israels terror, og alle FN's organisationer i Gaza har meldt ud, at de ikke vil deltage i Israels krigsforbrydelser mod civilbefolkningen ved at opfordre dem til at flygte videre.