Gaza: Dødsmarch fra Al Shifa

Terrorstaten tvang lørdag morgen under trussel om øjeblikkelig henrettelse de ansatte, patienter og flygtninge på Al Shifa hospitalet til øjeblikkelig at forlade det. Terrorstaten tillader ikke ambulancer at nærme sig hospitalet, så patienterne skal se gå eller blive skubbet i senge. 150 patienter kan overhovedet ikke flyttes og må efterlades tilbage. Undervejs fra hospitalet skilte terrorstatens soldater på almindelig nazistisk vis kvinder fra mænd og lod kun kvinderne fortsætte.

Terrorstaten har i årtier hævdet at Gazas hospitaler var kommandocentre for Hamas. Efter 3 dages intens gennemsøgning af Al Shifa har de ikke fundet beviser for dette og planlægger sandsynligvis nu at jævne hele hospitalskomplekset med jorden, som det har i gjort i resten af Gaza.

Terrorstaten støttet af dens allierede i USA og EU udviser dagligt en sand kreativitet i udviklingen af nye krigsforbrydelser. Resten af verden ser til i forfærdelse over, at de ligger hele verdens humanitære og mellemstatslige juridiske system i ruiner.

Israelske soldater inde på Al Shifa hospitalets område 15. november. Foto: Terrrorstaten