Israel: Terror mod palæstinensere på Vestbredden

Israelske terrorister fra den illegale bosættelse Homesh på Vestbred har den seneste uge gennemført utallige terroraktioner mod den palæstinensiske befolkning i landsbyen Burqa. Terroristerne støttes af soldater fra den israelske terrororganisation IDF. Formålet med terroren er at fjerne den palæstinensiske befolkning, så bosættelsen Homesh kan udvides. Huse og afgrøder brændes ned og jorden besættes. Terroristerne har desuden støtte fra den israelske regering, der eksproprierer palæstinensisk jord og giver den til bosætterne. Homesh blev oprindelig oprettet som en militærpost, der igen blev opgivet 2006, fordi den lå for isoleret, og derfor kostede for meget at vedligeholde. Men den forladte militærpost blev overtaget af israelske terrorister, der omdannede den til en bosættelse. I dag beboes den af 30 terrorister, der yderligere har opbakning fra 80 terrorister fra IDF.

Terror-regeringen i Tel Aviv har netop vedtaget et statsbudget, hvor 4 mia. $ skal anvendes til projekter, der iflg. finansminister Bezalel Smotrich sigter på at fordoble antallet af israelske terrorister på den besatte Vestbred.

FN's special-rapporteur for menneskerettigheder på Vestbredden og i Gaza, Francesca Albanese, erklærede torsdag, at Vestbredden: "dag efter dag vandaliseres, stikkes i brand, berøves og befolkningen terroriseres".

Israels pogromer mod palæstinenserne støttes af EU og USA. På samme måde som staterne i Europa i Middelalderen støttede og gennemførte pogromer mod jøderne.