Palæstina: Israel fortsætter krigen mod Gaza

Status efter slyngelstatens 6 dages angreb på Gaza: 40 skoler og 4 hospitaler helt eller delvist jævnet med jorden, 181 palæstinensere dræbt heraf 52 børn, vand- og elektricitetsforsyningen helt eller delvist ødelagt. Israels krigsforbrydelser har larmende stiltiende opbakning i Washington, London, København og blandt resten af de vestlige regeringer. Havde det været Nordkorea der angreb Sydkorea havde den vestlige verdens ledere stillet sig i kø med sanktioner og militære modangreb, men Israels uendelige krige mod palæstinensere afslører Vestens dobbeltmoral. Hverken EU's eller USA's udenrigspolitik er baseret på demokrati og menneskerettigheder, men alene på politiske og militære alliancer, indenfor hvilke allierede kan begå enhver form for krigsforbrydelser.

Israels minister for offentlig sikkerhed Amir Ohana erklærede onsdag, at det var i orden at "lovlydige" jøder greb til våben for at "bistå" ordensmagten. Siden har hundredevis af nazistiske jøder grebet til våben og er gået til angreb på palæstinensere i selve Israel.

Den Internationale Krigsforbryderdomstol ICC har til gengæld erklæret, at den også vil undersøge Israels nyeste krigsforbrydelser.

Israeli airstrike on Gaza claims eight young cousins
‘No warning’: Israeli air attack on Gaza kills eight children, say residents
Far-right Jewish groups and Arab youths claim streets of Lod as Israel loses control