Australien: Islamofobi en del af landets DNA og forklaringen bag australieren der massakrerede 50 muslimer i New Zealand

Fredag gennemførte en 28 årig australier en massakre i 2 moskeer i New Zealand og dræbte 50 muslimer. Baggrunden er det hvidglødende had til muslimer myndigheder, politikere og medier gennem de seneste 20 år har pisket op - på samme måde som i Danmark.

New Zealand afviser at anerkende Guaidó som præsident

New Zealand afviste tirsdag at følge i kølvandet på de antidemokratiske vestlige stater, der de sidste 6 dage har støttet forsøget på statskup i Venezuela. Landets udenrigsminister Winston Peters erklærede, at Venezuela selv må fastlægge sin politiske fremtid gennem frie og fair valg. Premierminister Jacinda Ardern erklærede efterfølgende, at hun ikke havde hørt kritiske ord fra europæiske kolleger for New Zealands respekt for demokratiet i Venezuela.

Bizar israelsk dommer idømmer 2 new zealandske kvinder en bøde på 18.000NZ$ for at have opfordret til boykot

Den bizarre israelske dommer Mirit Fohrer idømte 12. oktober de to newzealandske kvinder Justine Sachs og Nadia Abu-Shanab en bøde på 18.000NZ$ for at have deltaget i boykotaktiviteter der førte til, at den new zealandske kunster aflyste sin turne i Israel. Ifølge dommeren havde israelske teenagere lidt "følelsesmæssig skade" som følge af aflysningen.