Verdens farligste mand

Verdens farligste mand hedder John Bolton og er USA's "nationale sikkerhedsrådgiver". Det var ham der i efteråret 2018 sikrede, at USA brød ud af atomnedrustningsaftalen med Rusland. Den aftale der i 1986 fjernede Europa fra kanten af atomkrig, som USA havde bragt det til.

Det er Bolton der med økonomiske og politiske midler søger at vælte Venezuelas folkevalgte regering, og hvis det ikke lykkes planlægger han at sende The Marines.

Og det er Bolton der nu aktivt planlægger krig mod Iran. USA brød i 2018 den aftale der i 2015 blev underskrevet mellem kolonimagterne og Iran om kontrol med Irans atomprogram. USA planlægger nu krig. De seneste uger har USA sendt 120.000 soldater til Golfen som forberedelse til dette, har trukket ambassadepersonel ud af Iraq og sat sine styrker i alarmberedskab.

John Bolton er neokonservativ og nært knyttet til den klike, der under Bush administrationen implementerede Israels politik i Mellemøsten. Bl.a. ved at udslette den umiddelbart største militære trussel mod Israel i Mellemøsten: Iraq. Siden 2011 er Syrien blevet udslettet. Nu mangler blot Iran. USA forbereder denne krig - med John Bolton ved roret. Der er ikke længere nogen voksne i det Hvide Hus.