USA: Dets krige har kostet 4,5 mio. mennesker livet siden 2001

En undersøgelse fra Cost of War Project ved Brown University i USA har påvist, at USA's krige siden 2001 har kostet 4,5 mio. mennesker livet. Supermagten og dens allierede koloniregimer lancerede på det tidspunkt "Krig mod terror", der i dets selvforståelse gav det ret til at føre krig overalt i verden mod "terror". Brown University har nu dokumenteret, at USA udløste sin egen terror mod verdens befolkninger.

USA's folkedrab har især været rettet mod befolkningerne i Afghanistan, Iraq, Libyen, Somalia, Syrien og dele af Pakistan. Rapporten dokumenterer, at USA i de 22 år har dræbt ca. 900.000 mennesker, deraf 600.000 i Iraq. Geneve Deklaration sekretariatet offentliggjorde i 2008 en undersøgelse af krige siden 1990, der påviste, at 3-15 gange flere dør af de indirekte konsekvenser. Cost of War Project når frem til de 4,5 mio. dræbte ved at bruge den forholdsvis konservative faktor 4. De mange indirekte dræbte skyldes:

  • Økonomisk kollaps, fortabte muligheder for at arbejde og fødevareusikkerhed
  • Ødelæggelse af den offentlige infrastruktur og sundhedsvæsen
  • Forurening
  • De omfattende traumer og voldskulturen i skyggen af krigene

I Iraq smaderede USA og dets allierede staten, ødelagde elektricitets- og vandforsyningen samt sundhedsklinikker og hospitaler. Ud ad det kaos, USA og dets allierede havde skabt opstod IS, der i 10 spredte kaos og ødelæggelse i regionen. I Afghanistan indsatte USA sine lydregimer. I 2021 overtog Taliban magten, fordi USA's lydregimer aldrig havde folkelig opbakning. USA og Vesten har nu vendt landet ryggen. Det er kastet ud i en gigantisk humanitær katastrofe, der ikke når de censurerede vestlige medier. Ansvaret ligger i Washington, København, London og Berlin. I Libyen fjernede USA og dets allierede Gaddhafi og kastede efterfølgende hele Sahel ud i en gigantisk humanitær og politisk krise. Regionen er nu domineret af IS og al-Qaeda. Ansvaret ligger i Washington, København, London og Berlin. I Syrien forsøgte koloniregimerne at fjerne Assad regimet. Det opnåede at skabe en gigantisk flygtningekatastrofe, der har sendt størstedelen af landets befolkning på flugt - som internt fordrevne eller eksterne flygtninge.

Ruslands krigsforbrydelser i Ukraine blegner i sammenligning med USA's, Danmarks, Englands osv. over de sidste 22 år.