Egypten: Israel lyver

Terrorstaten hævdede søndag, at den havde "opdaget" en 3 meter høj tunnel under grænsen mellem Gaza og Egypten. Eksistensen af denne tunnel skal "legitimere", at terrorstaten fortsætter sig besættelse af Philadelphi korridoren langs grænsen. Denne besættelse er både i strid med Folkeretten (som terrorstaten notorisk ignorerer) og aftalerne med Egypten, der tidligere har protesteret mod den israelske besættelse.

Men mandag kunne det statsligt tilknyttede egyptiske nyhedsmedie Al-Qahera News berette, at Egypten benægter eksistensen af en tunnel (som Israel iøvrigt heller ikke har ført bevis for). "Der er ikke tale om andet en en israelsk afledningsmanøvre for at lede opmærksomheden bort fra dets egne fiaskoer i Gaza og ønsket om at 'retfærdiggøre' dets aggression. Israel har ikke ført bevis for eksistensen af operationelle tunneller langs grænsen mellem Gaza og Egypten, men den spreder disse løgne af politiske årsager", slår det statslige medie fast.

Egypten er et militærdiktatur, financieret og kontrolleret af USA. Det har derfor været totalt tavs om folkemordet, terrorstaten gennemfører på den anden side grænsen.