Om LeftRocks

LeftRocks er et alternativ til de løgne og fordrejninger om internationale forhold, der dagligt udsendes via de borgerlige medier: DR, Berlingske, Politiken, Information, Jyllandsposten osv.

LeftRocks baserer sig på internationale kilder af høj kvalitet, der leverer modgift til den borgerlige mediesump. Oftest er den oprindelige artikel der linkes til den vigtigste, og den danske tekst er i virkeligheden blot en introduktion til denne.

Marx skrev: den herskende holdning er de herskendes holdninger. Og de herskende i det kapitalistiske samfund er borgerskabet.

Hvad er det for løgne og fordrejninger, der er tale om? Lad os i flæng nævne:

  • (2003) Irak har masseødelæggelsesvåben. Det er ikke noget vi tror. Det er noget vi ved. Anders Fog Rasmussens påstand skulle bane vej for invasionen af Irak og opsplitningen af landet. I strid med folkeretten og FN's charter.
  • (2014) Rusland har annekteret Krim. Støttet af EU og USA blev der i månederne inden gennemført et fascistisk statskup mod den siddende præsident i Ukraine. En af de første handlinger de nye magthavere tog var at forbyde russisk som andet sprog, trods det forhold at et flertal i det østlige Ukraine var russisk talende. I den situation valgte et stort flertal af befolkningen på Krim halvøen at bryde båndet til Kiev og i stedet slutte sig til Rusland. Det var de samme kriterier der blev anvendt ved genforeningen i 1920 af Sønderjylland med Danmark.
  • (2011) Gadhafi vil begå folkedrab mod civilbefolkningen i Benghazi. Formålet med påstanden var at bane vej for en europæisk angrebskrig, der havde til formål at vælte landets diktator, og fordele rovet - landets oliekilder - blandt angriberne.
  • (1964) Nordvietnam har angrebet USA. I 1964 påstod USA's præsident Johnson, at nordvietnamesiske torpedobåde havde angrebet US destroyere i Tonkinbugten ud for Nordvietnam. Formålet var at legitimere USA's krig mod Vietnam. Der kom til at gå 30 inden US arkiverne blev åbnet og det kunne dokumenteres, at der var tale om en frit opfundet løgn til lejligheden.

LeftRocks stiller spørgsmålstegn ved de etablerede "sandheder" i de borgerlige medier.