Israel skyder 16 palæstinensere

I anledning af det Europæiske Melodigrandprix i Tel Aviv skød Israel torsdag 16 palæstinensere i Gaza nær grænsen til Israel. Blodbadet afslørede, at ingen af de vestlige medier klarede "jødetesten". Testen består i at verificere, at mediet dækker israels vold mod palæstinensere på samme måde som palæstinenseres vold mod israelere. De vestlige medier dumpede. Ingen rapporterede om de israelske drabsforsøg.

Palæstinensere demonstrerede i Gaza og på den besatte Vestbred på årsdagen for Nakhbah. Årsdagens for Israels fordrivelse af 7-800.000 palæstinensere i 1948.

Ligesom apartheidregimet i Sydafrika i 1970'erne og 80'erne forsøgte at bruge sport og kultur til at dække over dets bestialske behandling af afrikanere, bruger Israel i dag sport og kultur til at dække over undertrykkelsen af det palæstinensiske folk. Men ligesom apartheidregimet i Sydafrika i 1980'erne blev udsat for international boykot, bliver apartheidregimet i Israel i dag ligeledes udsat for en tiltagende international boykot.